tromaktiko: Απάντηση στο "Περι αγανάκτησης και κρίσης"

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο "Περι αγανάκτησης και κρίσης"



Δηλαδή επειδή εσύ και οι φίλοι σου αποφασίσατε να πάτε σε μια σουίτα για 3 μέρες, σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Χαλκιδική και δεν είχε διαθεσιμότητα, ώστε να μπορέσετε να...
τη βγάλετε "οικονομικά" ή έστω με το χέρι "λίγο" ποιο βαθιά στην τσέπη, Ο Έλληνας χρειάζεται βούρδουλα, μνημόνιο, περικοπές και ΔΝΤ.

Φαντάζομαι την αγανάκτησή σου όταν από το γραφείο συνοδών δεν θα υπήρχαν καλλίγραμμες κοπέλες σε οικονομικές τιμές, ώστε να το βάλετε λίγο ποιο βαθιά μέρα που είναι (το χέρι στην τσέπη σας), ή ακόμα από τον έμπορο ναρκωτικών της γειτονιάς σου, θα είχε τελειώσει η κοκαΐνη σε οικογενειακή οικονομική, ή έστω λίγο τσιμπημένη συσκευασία!

Όλα τα πεντάστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας πόσα να είναι; 100; 200; Πόσους ανθρώπους να χωράνε μέσα το καθένα; 1000; Συνολικά να υπάρχουν 200.000 κεφάλια που ταυτόχρονα να μπορούν να σας στερούν το μοναδικό bachelor πάρτι σας; Ακόμα και τόσοι να είναι αδελφέ, που δεν είναι, οι Έλληνες είμαστε 10.000.000 και το 2% στο οποίο αναφέρεσαι δεν είναι ικανό για να δικαιολογήσει τα μέτρα που λες. Φυσικά και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν χρήματα, πόσοι από αυτούς τα έχουν βγάλει με ιδρώτα; Λίγοι είμαι σίγουρος.
Το θέμα είναι ότι δεν μένουν όλοι οι άνθρωποι σε ξενοδοχεία κι εσύ το παρουσιάζεις έτσι. Αν εμένα π.χ. μου αρέσει το χαβιάρι και έχει τελειώσει δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε από τα σκουπίδια.

Επίσης, να σε ενημερώσω πως ότι πραγματοποιείται κάποιο μεγάλο συνέδριο σε μια περιοχή τα πεντάστερα ξενοδοχεία φουλάρουν. Αυτή την περίοδο γίνονται πολλά συνέδρια. Φυσικά ο λόγος που έστειλεςτη δημοσίευση είχε άλλους σκοπούς, απλά για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!