tromaktiko: Αλ. Αθανασιάδης: Κατέθεσα πολύ νωρίς τη διαφωνία μου για περαιτέρω ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Αλ. Αθανασιάδης: Κατέθεσα πολύ νωρίς τη διαφωνία μου για περαιτέρω ιδιωτικοποίηση ΔΕΗ



Αν δεν αλλάξει η διάταξη του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για την πώληση του 17% των μετοχών της ΔΕΗ, ο βουλευτής Κοζάνης του ΠΑΣΟΚ Αλ. Αθανασιάδης προαναγγέλλει ότι δεν θα το υπερψηφίσει, σύμφωνα με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, στην...

οποία παραχωρεί συνέντευξη.
«Τη διαφωνία μου για την περαιτέρω ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ Α.Ε. την κατέθεσα πολύ νωρίς και δημόσια, με θέσεις, προτάσεις και επιχειρήματα», αναφέρει και προσθέτει: «Στη διάρκεια της συνεδρίασης του ΚΤΕ μού δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξω τον προβληματισμό μου, κάνοντας παράλληλα έκκληση προς τους συναρμόδιους υπουργούς να αποσύρουν τη μετοχοποίηση της επιχείρησης».

«Στο θέμα ειδικά της ΔΕΗ θα επιμείνω μέχρι την τελευταία στιγμή, ελπίζοντας ότι θα εισακουστούν οι προτάσεις μου», σημειώνει ο κ. Αθανασιάδης.

«Αν ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ Α.Ε. θα έχουμε black out στην ανάπτυξη της χώρας, καθώς επίσης άμεση αύξηση των τιμολογίων και ενεργειακή εξάρτηση της χώρας από εισαγόμενα καύσιμα», λέει.

Στην ερώτηση τι θα κάνει, «θα παραιτηθείτε από βουλευτής ή θα καταψηφίσετε το μεσοπρόθεσμο», ο κ. Αθανασιάδης απαντά: «Στη διάρκεια της ζωής μου δεν έχω παραιτηθεί ποτέ και από πουθενά. Δεν έχω μάθει ούτε να κρύβομαι ούτε να παραιτούμαι. Εχω μάθει να υπηρετώ τις αξίες μου και θα πράξω το καθήκον μου με μόνο γνώμονα πρώτα το συμφέρον της χώρας και δεύτερον του τόπου μου και των συμπολιτών μου


nooz.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!