tromaktiko: Η ομιλία του Γ. Παπανδρέου στην Κοπεγχάγη και η γέννηση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η ομιλία του Γ. Παπανδρέου στην Κοπεγχάγη και η γέννηση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης



Το Infowars.com του Alex Jones, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πρόσφατη ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κοπεγχάγη, τονίζοντας ότι ο...
Έλληνας πρωθυπουργός, εκτός από Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αποτελεί μέλος της Λέσχης Bilderberg, έχοντας παρευρεθεί στις Συναντήσεις της Λέσχης συνολικά 5 φορές.

Το άρθρο με τίτλο «Greek PM, Bilderberger at Copenhagen: “We are Observing the Birth of Global Governance”» είναι του Jurriaan Maessen.
Στο άρθρο τονίζεται η φράση που ανέφερε ο Γ. Παπανδρέου, στον λόγο του στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή στην Κοπεγχάγη, “at this time, we are observing the birth of global governance”, δηλαδή «Αυτή την στιγμή παρατηρούμε την γέννηση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης».

«Το ενδιαφέρον είναι», συνεχίζει ο Maessen, «ότι ο Παπανδρέου δημοσίευσε τον λόγο του στην ιστοσελίδα του, αλλά η συγκεκριμένη φράση είναι λίγο διαφοροποιημένη, ως εξής: “This is global governance in the making. But we must agree, and agree to a binding commitment”.

Δηλαδή αντί για ‘γέννηση’ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης εδώ γίνεται λόγος για ‘κατασκευή’ ή ‘δημιουργία’ της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, η οποία προφανώς δεν είναι ακόμα έτοιμη, ενώ η λέξη «γέννηση» εννοεί ότι η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι ήδη παρούσα και ζωντανή!.

Η λέξη «γέννηση» και όχι «δημιουργία» αναφέρεται σε άρθρο της ιστοσελίδας του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων –Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Α.Ε.(ΑΠΕ/ΜΠΕα.ε.)- το οποίο χρησιμοποιεί ως πηγή το άρθρο του Infowars.com. Εκεί υπάρχει η φράση: «At this time, we are observing the birth of global governance...».

Όμως όπως φαίνεται και από την ομιλία του, ο Γ. Παπανδρέου έμεινε στο κείμενο χρησιμοποιώντας την φράση «This is global governance in the making».

http://logioshermes.blogspot.com/2011/06/blog-post_2772.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!