tromaktiko: Προδοσία...Ηλιθιότητα...και έλλειψη λογικής

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Προδοσία...Ηλιθιότητα...και έλλειψη λογικής



Πριν μερικες μερες ειδα δυο ντοκιμαντέρ. Το ενα ντοκιμαντέρ ηταν για καποιους αγωνιστες του 21' και το κακο τελος που είχαν, και το αλλο για την καθημερινοτητα στην αρχαια Ελλαδα.
Στο πρωτο ντοκυμαντερ μεγαλη εντυπωση μου εκανε ο Νικηταρας ο Τουρκοφαγος ο οποιος σε μια μαχη εσπασε 3 σπαθια και το τεταρτο δεν μπορουσαν να του το παρουν απο τα χέρια, επειδη ειχε παθει αγκυλωση (!!!!!).
Με λιγα λογια οποτε εβλεπε Τουρκο τον εκανε κομματια, αλλα αυτο δεν ειναι το θεμα μου.
Αυτος ο ανθρωπος τραβηξε δις τα παθη του Χριστου και δεν ειπε μια κακη κουβεντα για τη χωρα του.(αντίθετα με τους μισους Ελληνες που λενε κατι ασυναρτησίες-καταγγελίες)
Στο δευτερο ντοκυμαντερ και τι δεν ειδα!!!!
Ο τροπος ζωης, η καθημερινοτητα, Η ΛΟΓΙΚΗ...για τι να πρωτομιλησω...και εχουμε φτασει στο σημειο να βγαινει ο Τουρκος πρωθυπουργος (Ο οποιος ειναι εξαιρετικοτατος πολιτικος και ας ειναι εχθρος μας!!) και να λεει οτι με εχουν αποκαλεσει και Ελληνα (εκει το λενε μειονεκτηκα οπως λεμε εμεις το γυφτος).
Η Τουρκια ετοιμαζει επιθεση στην Ελλαδα (δεν θα το κανει τωρα διοτι περιμενει η χωρα μας να αποδυναμωθει περισσοτερο γιατι ετσι θα εχει λιγοτερες απωλειες σε χρημα, αντρες και υλικο) και εμεις ασχολουμαστε με τους αγανακτισμενους που χτυπανε κατσαρολες.
Αντι γι αυτο δεν πανε καλυτερα να δωσουν απο μια φιαλη αιμα ο καθενας μπας και οντως λυθει ενα προβλημα;
Τη στιγμη που αυτοι βαρανε κατσαρολες, οι αλλοι μεσα βαρανε υπογραφες. Αληθεια πιστευετε οτι η ειρηνικη διαμαρτυρια ειναι η ιδανικη για τη σοβαροτητα του προβληματος της χωρας μας; Τι βλακες που ηταν οι προγονοι μας...δεν καθοταν και αυτοι ειρηνικα να διαμαρτυρηθουν στους Περσες και στους Τουρκους για να φυγουν.....
Και κατι τελευταιο.
Εσεις οι αγανακτισμενοι εισαστε ολοι αθωοι; Δεν προδοσατε ποτε τη χωρα σας;
Με την διαμαρτυρια σας αυτη λυθηκαν οοοολλλαααα τα αμετρητα προβληματα που Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ;;; Τα ξερετε και μονοι σας δεν χρειαζεται να σας τα πω, γιατι τοτε θελω 3 ιστοσελιδες τρομακτικο να τα χωρεσει.
Ζηστε την καθε μερα, γιατι αυτες θα ειναι οι καλες αναμνησεις που θα εχουμε στο χαος που θα ερθει.

Υ.Γ. Πριν απο 10-20-30 χρονια δεν υπηρχαν φτωχοι;
Βεβαιως υπηρχαν αλλα ηταν ενα 10-20% και το υπολοιπο 80-90% δεν εδινε δεκαρα.
ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΟΙΠΟΝ κ. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!