tromaktiko: Κρατάει «Πότου» ο Βαλβέρδε

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Κρατάει «Πότου» ο Βαλβέρδε



Φαίνεται πως ο Γιάννης Ποτουρίδης θα παραμείνει στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και τη νέα σεζόν, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον πιστεύει και προτίθεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής τη νέα αγωνιστική περίοδο, κυρίως, στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν η «παρθενική» του Γιάννη Ποτουρίδη στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού και ο νεαρός Έλληνας κεντρικός αμυντικός απέδειξε ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του και μπορεί να προσφέρει στους «Πειραιώτες».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι αυτός που αποφάσισε να ρίξει στη «φωτιά» τον Γιάννη Ποτουρίδη και ο πρώτος που πίστεψε στις ικανότητες και το ταλέντο του νεαρού παίκτη.

Παρά το γεγονός ότι ο «Πότου» υπέπεσε σε κάποια αμυντικά λάθη λόγω απειρίας, ο Βάσκος τεχνικός δεν σταμάτησει να πιστεύει στο ποδοσφαιρικό ταλέντο του πιτσιρικά και για το λόγο αυτό, την ώρα που πολλοί τον φέρνουν εκτός «ερυθρόλευκου» ρόστερ, σύμφωνα με τον Πρωταθλητή, ο «Τσινγκούρι» θέλει να τον έχει στη διάθεσή του για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που θα έχει ο Θρύλος σε ελληνικό πρωτάθλημα, Κύπελλο και Champions League.

Με λίγα λόγια, ο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει να μην παραχωρηθεί δανεικός ο «Πότου» σε άλλη ομάδα προκειμένου «ψηθεί» και πιστεύει ότι ο πιτσιρικάς μπορεί, μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις με τη μεγάλη ομάδα, να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής στα ματς του Ολυμπιακού της περιόδου 2011-2012.

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!