tromaktiko: Ο Μονόδρομος

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Ο Μονόδρομος



Δεν θελω να ακουσω τιποτε το μονο που θελω ειναι να συνεχισουν οι αγανακτισμενοι τις συγκεντρωσεις σε πλατειες μεχρι να πεσει...
και να παει στον αγυριστο εξ αιτιας ολων των κακων που επραξε η χειροτερη μεχρι τωρα απο ολες τις αποψεις θλιβερη κυβερνηση του Γεωργιου Παπανδρεου.
Δηλαδη με λιγα λογια να μην περαση το δευτερο μνημονιο που μεσω τροικας ετοιμαζονται να ψηφησουν ΓΑΠ και οι απιστευτοι μνημονιακοι Λοβερδοι-Κουτρουμανηδες-Παπακωνσταντινηδες και πολλα αλλα παλαιοκοματικα στελεχη που στεκονται διπλα στην οικογενεια των σοσιαλιστων Παπανδρεηδων. Ειναι μονοδρομος να φυγουν για να σταματηση το ξεπουλημα, να σταματηση η ταπεινωση της κοινωνιας, να σταματηση το αγριο πετσοκομα μισθων και συνταξεων καθως και η μισητη αδικη και ανεξηγητη φορολογια που εχει σαν στοχο να διαλυση την μικρομεσαια ταξη. Ελπιζω οτι θα συνεχισουμε ποιο δυνατα και ας αφησουμε τον ευτραφη υπουργον κον Βενιζελο να θελει διαλογο.
Καμια εμπιστοσυνη σε ανθρωπο που πριν τεσσερες ημερες και πριν γινει υπουργος οικονομικων και αντιπροεδρος ελεγε να ψηφισθει το μεσοπροθεσμο (μνημονιο 2) με 180 βουλευτες και τωρα κανει στοφη 180 μοιρων.
Ειναι μονοδρομος η παρουσια μας στις πλατειες να τους σταματησουμε αλιως απο Σεπτεμβρη θα κλαιμε εμεις οι μικρομεσαιοι γιατι Μητσοτακηδες και Παπανδρεηδες δεν εχουν καμια αναγκη. Μονοδρομος να ριξουμε και να κλεισουμε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας ολους τους Τροικανους -Μνημονιακους που με το ΛΟΜΒΕΡΔΙΚΟ διλλημα, στερευουν τα ταμεια και δεν θα παρουμε την επομενη δοση, μεχρι εχθες τρομοκρατουσαν τον κοσμακη.
Μονοδρομος να καταλαβουν οτι ειναι χειροτεροι απο αυτους που ο λαος μεχρι τωρα απαξιωσε με την ψηφο του γιατι τουλαχιστον οι προηγουμενοι εφαγαν αλλα δεν μας προδωσαν αντι πινακιου φακης στις ξενες αγορες και τραπεζες.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!