tromaktiko: ΘΕΜΑ: «Έπαιξαν στο παιχνίδι της ζωής για τη μεταφορά του ΟΚΑΝΑ Πειραιά σε δημόσιο νοσοκομείο»

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΘΕΜΑ: «Έπαιξαν στο παιχνίδι της ζωής για τη μεταφορά του ΟΚΑΝΑ Πειραιά σε δημόσιο νοσοκομείο»



Με ένα συμβολικό όσο και πρωτότυπο τρόπο, οι πολίτες του Πειραιά έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την μεταφορά του ΟΚΑΝΑ σε δημόσιο νοσοκομείο...
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ για τον Πειραιά και τα Νησιά μαζί με συλλόγους και άλλους φορείς της πόλης πραγματοποίησαν ειρηνική «κατάληψη» στο πεζοδρόμο της Τερψιθέας, κοντά στο κτήριο του ΟΚΑΝΑ, έστησαν μπασκέτες και οργάνωσαν ένα τουρνουά 3 on 3.


Με σύνθημα «ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ» εκατοντάδες παιδιά, μικρά και μεγάλα έπαιξαν μπάσκετ και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για να μεταφερθεί ο ΟΚΑΝΑ σε δημόσιο νοσοκομείο, για να ευαισθητοποιηθούν οι πολίτες ενάντια στα ναρκωτικά αλλά και για ένα Πειραιά με ανθρώπινες και ασφαλείς γειτονιές.
Ο Εθνικός, η Καστέλα, ο Σύλλογος Φοιτητών Πανεπιστημίου Πειραιά, ο Σύλλογος Φοιτητών του ΤΕΙ Πειραιά, οι Φοιτητές της Παντείου αλλά και νέοι σχημάτισαν ομάδες και έπαιξαν σε αυτό το παιχνίδι της ζωής.
 Παρών και ο γνωστός τραγουδιστής ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ που εξέφρασε τη στήριξή του στην προσπάθεια των ενεργών πολιτών του Πειραιά για την μετεγκατάσταση του ΟΚΑΝΑ
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ, Κώστας Κατσαφάδος που ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία, δήλωσε: «θελήσαμε να δώσουμε ένα διαφορετικό μήνυμα. Μήνυμα αγάπης, ευαισθησίας και ευθύνης. Οι ενεργοί πολίτες του Πειραιά ζητούν να μετεγκατασταθεί η μονάδα του ΟΚΑΝΑ σε δημόσιο νοσοκομείο. Να σταματήσει η «γκετοποίηση» του Κέντρου του Πειραιά από τους εμπόρους του λευκού θανάτου που εκμεταλλεύονται το γεγονός ότι ο ΟΚΑΝΑ στεγάζεται σε ένα ακατάλληλο χώρο».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!