tromaktiko: Νέα Τάξη Πραγμάτων

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Νέα Τάξη Πραγμάτων



Έφτασε η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων. Πρέπει να αποφασίσουμε εάν επιθυμούμε μια οικονομική δικτατορία μασονικών συμφερόντων ή μια... Ελλάδα σε κρίση μεν απαλλαγμένη δε από το βάρος της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Οι λύσεις εκτός του κατάπτυστου μεσοπρόθεσμου (που αποτελεί ταφόπλακα στη ζωή των πολιτών) είναι τρεις:

1) Η ευρωπαϊκή ένωση να εγγυηθεί την ασφάλεια των συνόρων μας όπως και οφείλει να πράξει έτσι ώστε να υπάρχουν γερές περικοπές στις αμυντικές δαπάνες.Υπενθυμίζω πως ενώ η κυβέρνηση κόβει μισθούς, συντάξεις, κάνει περικοπές στις δαπάνες της υγείας, της παιδείας κτλ. απαγορεύεται μετά από σχετική συμφωνία με την Γερμανία να περικόψει ή να περιορίσει τις αμυντικές δαπάνες.

2) Η Γερμανία να δώσει στην Ελλάδα τα χρωστούμενα από τον β' παγκόσμιο πόλεμο χρήματα των αποζημιώσεων που υπολογίζονται σε 150 με 180 δις. δολάρια.

3) Η Ελλάδα να χαρακτηρίσει το χρέος ως απεχθές (όπως έκανε και ο Ισημερινός και η Αμερική για λογαριασμό του Ιράκ) και να τραβήξει την υπόθεση στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Όλα τα παραπάνω αντιτίθεται βεβαίως στη σύγχρονη οικονομική δικτατορία που θέλουν να επιβάλλουν στη χώρα μας για τον έλεγχο του ελληνικού εδάφους. Εφόσον η τωρινή κυβέρνηση επιμένει στη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου που θα σκλαβώσει τους Έλληνες για πολλά χρόνια η άμεση λύση είναι μια. Δεν επιτρέπουμε στην κυβέρνηση που δρα με τρόπο φασιστικό και αντιδημοκρατικό να ψηφίσει το μεσοπρόθεσμο. Την Τετάρτη αλλά και τις επόμενες μέρες οφείλουμε να δείξουμε στην κυβέρνηση και σε όλους αυτούς του εγκέφαλους ανεγκέφαλους ότι εμείς αποφασίζουμε για τις τύχες μας.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!