tromaktiko: Απάντηση στο:Κύριε Κοκαλάκη αυτός ο ένστολος τι κάνει; ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ;;;

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο:Κύριε Κοκαλάκη αυτός ο ένστολος τι κάνει; ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ;;;



Ωραία η άποψη αυτή φίλτατε αναγνώστη, αλλά έχεις παραλείψει μερικά ΠΟΛΥ βασικά και λογικά σημεία...
Aφορα το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_9889.html


1) 1) Για να τον βρίσει κάποιος συνεπάγεται ότι κάτι έχει προηγηθεί. Δεν πιστεύω ότι κάποιος ή κάποιοι είναι τρελοί και βρίζουν τον κόσμο γιατί δεν έχουν να κάνουν τίποτα καλύτερο.

2) 2) Αν δεν ήσουν αυτές τις μέρες στο Σύνταγμα, δεν έχεις την πραγματική επίγνωση της κατάστασης. Όπως είπες και εσύ ο ίδιος ‘’μην μασάς αυτά που ουλάνε τα ΜΜΕ’’. Η κατάσταση είχε ξεφύγει. Τα ΜΑΤ έριξαν δακρυγόνα ακόμα και μέσα στο ΜΕΤΡΟ όπου πολίτες, προσωπικό και γιατροί προσπαθούσαν να κάνουν την δουλειά τους και να βοηθήσουν όσους είχαν ανάγκη.

3) 3) Όταν κυνηγάς απλούς πολίτες που δεν έχουν τίποτα απολύτως πάνω τους και αφήνεις ανενόχλητους τους κουκουλοφόρους με τα ρόπαλα, μετά θα εξοργιστείς.


Δεν θέλω να υπερασπίσω ούτε να θίξω κανέναν. Έχω κατέβει λίγες φορές σε πορείες εκ των οποίων ήταν και οι δυο αυτές μέρες (28-29 Ιουνίου). Φαντάσου ότι είμαι τόσο βλάκας που ούτε καν είχα μάσκα μαζί μου. Η εμπειρία αυτή δεν ξεχνιέται… Όταν κατάφερα να βγω από το ΜΕΤΡΟ έπειτα από μισή ώρα περίπου μέχρι να καθαρίσει η ατμόσφαιρα, τα ΜΑΤ άρχισαν να μας κυνηγούν, ενώ έβλεπαν ότι στα μαγαζιά στην πλατεία Συντάγματος έκαναν πλιάτσικο και τα έκαιγαν. Οι ψύχραιμοι που ήθελαν να ηρεμήσουν τα πράγματα ήταν αυτοί που έφαγαν το περισσότερο ξύλο…

Κατέβα μερικές φορές σε πορείες και θα δεις τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία…

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!