tromaktiko: Τα παπαγαλάκια μένουν άνεργα λόγου κρίσης!!

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Τα παπαγαλάκια μένουν άνεργα λόγου κρίσης!!



Η ανεργία καλπάζει με γρήγορους ρυθμούς προς τα πάνω και οι πολιτικοί συνεχίζουν να παίρνουν τον παχυλό μισθό δίχως να τους νοιάζει αν ο έλληνας δεν έχει να πάρει να φάει.
Σε αυτό το λούκι της ανεργίας μπαίνουν καθημερινά και οι δημοσιογράφοι που τα κανάλια και οι εφημερίδες κλείνουν την πόρτα στον εργαζόμενο δημοσιογράφο, που όλα αυτά τα χρόνια προσκυνούσε και υπάκουγε σαν το καλό παιδάκι.

Η δημοσιογραφία του πισινού θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος, η οποία απαρτίζεται από χαφιέδες που δεν σέβονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, για να πάρουν ένα θέμα τάζουν λαγούς με πετραχήλια, και τώρα κλαίγονται σαν τις μωρές παρθένες, επειδή τους διώχνουν λόγου οικονομικής κρίσης. Τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν καλά τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων που έπαιρναν τις κρατικές διαφημίσεις, και για έναν μισθουλάκο έγραφαν ότι τους σερβίριζαν στο πιάτο. Ένα σωρό χαζομάρες στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για να παραπλανούν την κοινή γνώμη, να μείνει αποχαυνωμένη μέσα στον κοινωνικό λήθαργο που ζει πολλά χρόνια, δίχως να μπορεί να δει κατάματα την κοροϊδία που τους δίνουν για ενημέρωση αυτά τα χαζοκούτια της τηλεόρασης.

Οι περισσότεροι έλληνες δυστυχώς τρέχουν και ψηφίζουν τους ίδιους βουλευτές που τους σερβίρουν τα κανάλια, και οι γνωστοί παρουσιαστές δίνουν ρεσιτάλ κουτοπονηριάς με στόχο την αποβλάκωση του τηλεθεατή.

Τα ταμεία του κράτους δυστυχώς άδειασαν κύριοι δημοσιογράφοι, τόσα χρόνια είχατε το κεφάλι σκυμμένο προς τα κάτω, δουλοπρεπείς και αγράμματοι οι περισσότεροι αραδιάζεται στις φυλλάδες και τα κανάλια ένα σωρό αερολογίες, και αυτό σας γύρισε μπούμερανκ στα κεφάλια σας.

Τώρα καταλαβαίνετε την πικρά του απολυμένου, τώρα νιώθετε στο πετσί σας ότι η κοινωνία είναι άδικη για του μη προνομιούχους ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Τώρα που η πόρτα κλείνει η μια μετά την άλλη και έτσι βουτηγμένοι που είστε στο βόθρο των ψεμάτων αναλογιστείτε, πόσο μεγάλη ευθύνη έχετε για την κατάντια αυτής εδώ της χώρας που γονάτισε από το δημόσιο χρέος. Όσο ποιοι τα έφαγαν τα λεφτά ξέρετε πολύ καλά, αλλά το σλόγκαν που λέει καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς το τηρείται χρόνια τώρα.
www.farmakerhpena.blogspot.com 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!