tromaktiko: Απάντηση στο: "Σχετικά με τις οργανωμένες παραλίες"

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο: "Σχετικά με τις οργανωμένες παραλίες"



Σχετικά με την ανάρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_7972.html
Αγαπητέ φυσικά και έχω το δικαίωμα να κρίνω.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε δουλεύει για ένα μεροκάματο και καλά κάνει.

Έχω πρόβλημα όμως όταν νοικιάζεις μια ξαπλώστρα σε τιμή που θα μπορούσες να την αγοράσεις(ναι την πάτησα πάρα πολλές φορές και εγώ και τελικά τα παθήματα γίναν μαθήματα).
Στα μέρη μου έχουμε και μεις πολλές καλές παραλίες,οργανωμένες και ανοργάνωτες,απλά εδώ ξέρουμε που θα πάμε και που θα αφήσουμε τα ευρώ μας και για ποιες υπηρεσίες και για ποιες τιμές θα τα αφήσουμε.
Ναι υπάρχουν και επιχειρήσεις που δεν χρεώνουν ξαπλώστρα (δεν συζητώ καν να πληρώσω είσοδο σε παραλία (άλλωστε βάσει νόμου η πρόσβαση πρέπει να είναι ελεύθερη στις παραλίες) και σε πληροφορώ οτι σε αυτους αφήνουμε περισσότερα ευρώ για καφέδες, τοστ και οτιδήποτε αλλο επιθυμήσουμε. Απλά δεν έχουμε την αίσθηση φεύγοντας οτι μας επιασαν κοροιδα(μιλώ προσωπικά πάντα,όποιος θέλει μπορεί να πάει όπου θέλει και να πληρώσει όσο θέλει,αλλά να μην βγαίνει μετά εδώ και να παραπονιέται,απλά... δεν πας).
Όσο για το ταπεράκι μας δεν το παίρνουμε πια στην παραλία, απλά ενα φραπεδακι σε θερμο και φεύγοντας δεν έχει κανένα σκουπιδάκι να μείνει,αλλα και να τύχει κανένα το μαζεύω σε σακκουλίτσα και το πετάζω στον πρώτο κoυβά που θα βρω,Ενεργοί και υπεύθυνοι οπλίτες είμαστε
Αυτά μόνο, ελπίζω να μην σου φαίνονται εξωγήινα και να καταλαβαίνεις τι εννοώ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!