tromaktiko: Τσιγγανόπουλα ακινητοποίησαν αυτοκίνητο. Το χτυπούσαν και ζητούσαν χρήματα από την οδηγό!

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Τσιγγανόπουλα ακινητοποίησαν αυτοκίνητο. Το χτυπούσαν και ζητούσαν χρήματα από την οδηγό!



Το κακό παράγινε με τους τσιγγάνους του καταυλισμού στο Παγκράτι της Λαμίας. Δεν φτάνουν οι ζημιές που προκαλούν στο κτήριο των ατόμων με ειδικές ανάγκες και οι αλλεπάλληλες κλοπές στα σπίτια της περιοχής, τώρα δρουν και στον πεζόδρομο.

Ομάδες ανήλικων πετούν ενοχλούν τους διερχόμενους. Τους βρίζουν και τους πετούν πέτρες. Ιδιαίτερα επιτίθονται σε μικρά παιδιά για να τους πάρουν χρήματα, κινητά τηλέφωνα ακόμη και τα ποδήλατά τους. Τελευταίο θύμα τους μία γυναίκα που οδηγούσε το αυτοκίνητό της, έχοντας μαζί της και την ανήλικη κόρη της χθες το βράδυ. 10 περίπου τσιγγανόπουλα της έκλεισαν τον δρόμο. Άρχισαν να χτυπούν το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο και να ζητούν χρήματα. Η γυναίκα έντρομη κάλεσε την αστυνομία. Λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο αστυνομικός του Α.Τ. Λαμίας και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Μπήκαν στον καταυλισμό, μαζί με την γυναίκα και άρχισαν να ψάχνουν για τους δράστες, που βέβαια είχαν εξαφανιστεί. Πολλοί είναι πλέον εκείνοι που φοβούνται να χρησιμοποιήσουν τον πεζόδρομο λόγο της παρουσίας των τσιγγάνων. Οι κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται. Μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας λένε πως η κατάσταση δεν πάει άλλο και ζητούν από την δημοτική αρχή και την αστυνομία να παρέμβει, για να απομακρύνει τους τσιγγάνους από τον καταυλισμό.

http://lamiastar.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10065:2011-06-27-06-50-26&catid=53:2010-03-15-14-07-36&Itemid=82
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!