tromaktiko: Ο κληρονόμος

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο κληρονόμος



Είδαμε πως ο ΓΑΠ διεσώθη στην διεκδικηση της εξουσιας απο τον Ε. Βενιζελο τον Νοεμβρη εκεινον και μετα απο δυο συντριπτικες εκλογικες ηττες του κοματος του...
Ειδαμε πως την τελευταια στιγμη εχθες διεσωθη, οχι απο διασυρμο που δεν γλυτωσε, αλλα απο τον να χασει την γλυκιά του καρεκλα.
Ειδαμε την κολοτουμπα βουλευτων κατα την συνεδριαση της Κ.Ο που με θλιβερο στα ματια των ψηφοφορων τους χειροκροτούσαν τον ΓΑΠ σαν Μεσσία.
Το κυριοτερο ομως ειδαμε το παλαιοκοματικο ΠΑΣΟΚ να εχει παρει επανω του την ιστορια της χωρας και να υποστηριζει τον ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ.
Ειδαμε μετα την εμμετικη συγκεντρωση της Κ.Ο εναν ανασχηματισμο με κυρια βαση το παλαιοκοματικο ΠΑΣΟΚ καθως και θλιβερους τροικανους και μνημονιακους μεσα υπουργους.
Με λιγα λογια ο εξουσιομανης, αδιστακτος και επικυνδινος οπως εκ των υστερων απεδειχθη ΓΑΠ, ειναι ετοιμος να περαση το μεσοπροθεσμο δευτερο μνημονιο επιβραβευοντας ως υπουργο εργασιας τον γενίτσαρο (αλλωτε συνδικαλιστη) Κουτρουμανη που μαζι με τον σοσιαλιστη Λοβερδο εφεραν τον μεσαιωνα σε μισθους, εργασιακα και συνταξεις.
Κριμα για τους νεους βουλευτες, κριμα για τον Βενιζελο που μπορει ο ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΓΑΠ να του αφησει τον θρονο, αλλα θα τον εχει προσπεραση τοτε η ιστορια. Εναντια στην κληρονομια που νομιζει οτι εχει και που οι καρεκλοκενταυροι υπουργοι(παλαιοκοματικοι-μνημονιακοι - λαγοι και κηπουροι)ειναι ο καθημερινος αγωνας του λαου στις πλατειες ωστε να μην μας ταπεινωσουν, υποδουλωσουν η και να μας ξεπουλησουν ακομα ποιο πολυ.
Θελω να κλεισω λεγοντας στον κληρονομο και στην μνημονιακη-σοσιαλιστικη παρεα του, οπως και στα παπαγαλακια του, οτι το οτι σλογκαν δεν θα παρουμε την επομενη δοση δεν ισχυει και κανεναν πλεον απο τους πολιτες δεν τρομοκρατει.!!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!