tromaktiko: Απεργία διαρκείας η ύστατη λύση

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Απεργία διαρκείας η ύστατη λύση



Το τελευταίο διάστημα εχει γινει σαφες σε όλους και όλες οτι κατι πρέπει να αλλάξει....
καπως πρεπει να αντιδρασουμε σε ολο αυτο το απίστευτο ξεπούλημα της πατρίδας,της ψυχής,της ιστορίας αλλα και της ερμης της ελληνικης περηφανιας...οσης απ αυτην περισεψε απο τον παγκοσμιο
διασυρμο στον οποιο μας υποβαλαν και μας υποβαλουν καθημερινα σε ολα τα επιπεδα οι διαχειριστες των ευρωπαικων συμφεροντων πρωην και νυν!
Παρατηρω δε με τεραστια αγωνια οτι περα απο το επικοινωνιακο παιχνιδι μεσω των γνωστων παπαγαλων δημοσιογραφων παιζεται εσχατως και ενα αλλο πιο επικινδυνο παιχνιδι απο τους εξισου γνωστους σφουγκοκολαριους "συνδικαλιστες"...δειτε...
οταν τα συλλογικα συμφεροντα της συντεχνιας της ΔΕΗ το απαιτουν...να κατεβουν οι διακοπτες!!και να παμε σε 48ωρες επαναλαμβανομενες!!
οταν τα συμφεροντα των αυτοκινητιστων το απαιτουν να κλεισουμε ενα μηνα τους δρομους και να στεγνωσουμε την αγορα εστω και επ οφελεια των κερδοσκοπων!!
οταν τα συμφεροντα των γεωργων το απαιτουν να κλεισουμε αλλον ενα μηνα τους δρομους,τα συνορα,τα διοδια!!οταν τα συμφεροντα των εργαζομενων στους ΟΤΑ το απαιτουν να αφηνουμε τα σκουπιδια αμαζευτα ενα μηνα εις βαρος της δημοσιας υγειας!!
και εν τελει οταν τα εκαστοτε συντεχνιακα συμφεροντα το επιτασουν τοτε καθε συντεχνια ειρηνικα αλλα δυναμικα δινει το δικο της αγωνα για να προστατεψει και να περιφρουρισει τα κεκτημενα της....να διευκρινισω οτι με τις παραπανω συντεχνιες δεν εχω κανενα προβλημα και δεν τις αναφερω ως υποδειγμα κακης η αλλης συμπεριφορας...αυτο για να μην χαθειτε ορισμενοι σε ανοητες προσωπικες η αλλες αντιπαραθεσεις διοτι δεν ειναι τωρα πια αυτο το ζητουμενο και καλα θα κανουμε να το καταλαβουμε ολοι!!!το μειζον θεμα το οποιο προκυπτει ευκολα απ τα παραπανω ειναι το εξης.....ποιοι και πως αποφασιζουν να κατεβαινουμε σε απλες 24ωρες απεργιες για να αντιμετωπισουμε το ξεπουλημα της χωρας και της ζωης μας οταν για κοινα θεσμικα και συντεχνιακα αιτηματα εχουμε δει και εχουμε συμμετασχει σε απεργιες μηνων???
ποιοι και πως κρινουν οτι για την υποθηκευση της ζωης μας και της ζωης των παιδιων μας φτανει μια 24ωρη τωρα και μια ΜΕΤΑ την ψηφιση του καταπτυστου μεσοπροθεσμου οπως εκαναν με το μνημονιο 1 ???
και τελικα εμεις που πια ξυπνησαμε,απολυθηκαμε,διασυρθηκαμε,ντραπηκαμε για την βολεψη μας και για τους οποιους αναξιους ψηφισαμε να μας κυβερνουν αλλα τωρα ειδαμε το λαθος μας και συστρατευτηκαμε ακοματιστα στις πλατειες...εμεις τωρα τι κανουμε???παιζουμε το παιχνιδι τους που περιμενουν να ξεφουσκωσουμε
βλεποντας οτι ετσι δεν γινεται τιποτα???
τωρα πια μια 24ωρη η μια 48ωρη απεργια δεν ειναι παρα χαδι στα αυτια μιας ανυπαρκτης κυβερνησης και γραμματια προς εξοφληση των σημερινων εργατοπατερων που σε λιγο θα τους δουμε βουλευτες και υπουργους καθως θα εισπρατουν την σημερινη τους ανιστοριτη προδοσια κ ολιγωρια!!!
παμε ειρηνικα αλλα δυναμικα επιτελους σε απεργια διαρκειας!!!!....δεν βλεπουμε ολοι οτι δεν εχουμε τιποτα αλλο να χασουμε πια???
την αλλη εβδομαδα ψηφιζεται το ξεκληρισμα της μικροεσαιας ταξης
και εμεις με μια 24ωρη παμε να τους .....φοβησουμε...???
φαγαμε την τρομοκρατια περι πτωχευσης ας μην φαμε και την κοροιδια μιας 24ωρης μονον!!!!
απεργια διαρκειας!!!!! ολη την επομενη εβδομαδα!!!!και την μεθεπομενη αν χρειαστει!!!!
να δειτε τοτε πως μαζευονται και αυτοι και τα αφεντικα τους.
Κανεις απο αυτους που αποφασιζουν δεν θα πεινασει,κανεις τους δεν θα κλεψει για να φαει το παιδι του....εχουν μισθους απο 15 θεσεις ο καθενας και κομποδεμα ικανο να τους εκλεγει....!!!
εμεις???
ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣη υστατη λυση

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!