tromaktiko: Έρχεται η Ουντινέζε για Βιεϊρίνια!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Έρχεται η Ουντινέζε για Βιεϊρίνια!



Η συμφωνία του Αλέξις Σάντσεζ με την Μπαρτσελόνα οδηγεί την Ουντινέζε στο να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Αντρέ Βιεϊρίνια. Πλειστηριασμό θέλει ο ΠΑΟΚ.

Η υπόθεση της μεταγραφής του Αλέξις Σάντσεζ στην Μπαρτσελόνα επηρεάζει άμεσα τον Δικέφαλο, καθώς οι άνθρωποι της Ουντινέζε βλέπουν στο πρόσωπο του Βιεϊρίνια τον αντικαταστάτη του Χιλιανού.

Σύμφωνα με την Εξέδρα, οι άνθρωποι της Ουντινέζε που παρακολούθησαν φέτος τον Πορτογάλο, ισχυρίζονται ότι αν πουληθεί ο Σάντσεζ, τότε η επόμενη κίνηση των «Φριουλιάνι» θα είναι να καταθέσουν πρόταση για τον εξτρέμ του Δικεφάλου.

Η Ουντινέζε θα πάρει 27 εκατομμύρια ευρώ από την Μπαρτσελόνα, γεγονός που σημαίνει ότι θα διαθέτει την άνεση για να επενδύσει. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η πρόταση των Ιταλών μπορεί να φτάσει μέχρι τα 4 εκατομμύρια ευρώ για το 65% του Βιεϊρίνια που ανήκει στον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα πάρει καθαρό αυτό το ποσό χωρίς να ασχοληθεί με το ποσοστό της Πόρτο.

Ο Δικέφαλος από την πλευρά του ενημέρωσε τους Ιταλούς ότι αναμένει προτάσεις και από ομάδες της Ουκρανίας, της Ρωσίας και της Γερμανίας, προσπαθώντας να ξεκινήσει μια διαδικασία πλειστηριασμού που θα εκτοξεύσει το κέρδος του, με στόχο να εισρεύσουν πέντε εκατομμύρια καθαρά στο ταμείο του από την πώληση του Πορτογάλου.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!