tromaktiko: Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα: Τα Νέα Μέτρα: Ειδική εισφορά αλληλεγγύης

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα: Τα Νέα Μέτρα: Ειδική εισφορά αλληλεγγύης



"Ειδική εισφορά αλληλεγγύης ή με άλλα λόγια κεφαλικός φόρος ή χαράτσι. Από το συγκεκριμένο μέτρο προβλέπεται να εισπραχθούν 400 εκατ. ευρώ για το 2011 και 1,4 δισ. ευρώ το 2012". Ότι πιο αντισυνταγματικό έχει συμβεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια μαζί με το ξεπούλημα της Ελλάδος μέσω ιδιωτικοποιήσεων.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ απαίτηση όλων των Ελλήνων πρέπει να είναι άμεση δίκη των προδοτών και δήμευση της περιουσίας τους. Μόνο 3 άτομα των δύο τελευταίων κυβερνήσεων συγκεντρώνουν το ποσό που απαιτείται να πληρώσει ο απλός λαός για το 2011 και το 2012. Ονόματα? Α...........,Λ.....,Τ.........
.....Kύριοι με τα όλα τους δεν γνωρίζω δεν απαντώ. Και τόσοι άλλοι. . Το θέμα είναι πως αν μιλήσουν για έναν θα τους πάρει σβάρνα όλους, γιατί όλοι είναι σάπιοι, dolce vita πριν 4-5 χρόνια στη Μύκονο σε σκάφη επιχειρηματιών, σε παρισια και ελβετίες με τις μίζες των ολυμπιακών κτλ κτλ και τώρα κρυμμένοι στα καβούκια τους, περνανε καλα στο εξωτερικό. Χάρη θα τους κάνουμε να τους διώξουμε. Εδώ πρέπει να δικαστούνε και να καταδικαστούνε για την κατάντια της γενιάς μου. Πόσο υπομονή να κάνει ο λαός μας? Λαϊκή απαίτηση: Δικαστήριο για εσχάτη προδοσία σε όσους ξεπουλούν τηn Ελλάδα, σε όσους ξεπουλήθηκαν, σε όσους στερούν από εμένα, εσένα, τον γιο, την κόρη την ελπίδα. Θα πληρώσω Τσ........., θα πληρώσω Αλ........, θα πληρώσω Λι....... και τόσοι άλλοι αλλά πρώτα θα πληρώσετε εσείς. Αλλιώς δεν θα δείτε μία από μένα, δεν θα δείτε μια από ΚΑΝΕΝΑΝ!!!!
Ενα παιδί με όνειρα χωρίς ελπίδα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!