tromaktiko: Το Αντι-ΣΟΚ και επιστολή σε όλους τους συναγωνιστές

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Το Αντι-ΣΟΚ και επιστολή σε όλους τους συναγωνιστές



Αδέλφια Συναγωνιστές,
Δεν έχω τις μεγάλες περγαμηνές, ούτε και τις γνώσεις τις νομικές, αλλά ούτε και την εμβέλεια δημόσιου προσώπου για να επηρεάσω καταστάσεις, έχω όμως...
την πεποίθηση ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θα συμφωνήσει με τα παρακάτω.

Απευθύνομαι σε όλους εκείνους που μπορούν να επηρεάσουν καταστάσεις, είτε ως δημόσια πρόσωπα, είτε ως δημόσιοι λειτουργοί, είτε ως αξιωματούχοι και,

Τα παιδιά που μπήκαν στην πρώτη γραμμή με τα τουμπερλέκια, τα νταούλια, τα τύμπανα τις ντουντούκες, τα άλλα παιδιά, των παιδιών του σιντριβανιού με τις ομάδες εργασίας εάν συνεχίσουμε έτσι δεν θα ξαναπέσουμε στα δίχτυα πονηρών πολιτευτών και αξιωματούχων της Διοικητικής Πυραμίδας . Μερίδα πονηρών πολιτευτών και αξιωματούχων της Διοικητικής Πυραμίδας, με διαχρονικούς βουλευτικούς, υπουργικούς και λοιπούς θώκους θα επιχειρήσουν να μας μαντρώσουν χρυσώνοντας μας, με το χάπι του τύπου, «στηρίζουμε τους αγανακτισμένους» και εμείς λέμε : θα το πετύχουν;. Βέβαια και δεν θα το πετύχουν αρκεί να συνεχίσουμε Ειρηνικά να ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ με τις εμμονές μας στις πλατείες της χώρας.

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα νομίζω με αυτές τις συγκεντρώσεις που γίνονται και πρέπει να συνεχίσουν, άρχισε για πρώτη φορά να θορυβείται και θορυβείτε διότι, ενώ μέχρι σήμερα μας θεωρούσαν πρόβατα, αίφνης άρχισαν να μας βλέπουν ως λύκους.

Αυτοί που ανάγκασαν τον λαό να ξεπουλά τα υπάρχοντα του για να επιβιώσει.
Αυτοί που έριξαν στον ΓΚΡΕΜΟ τη Χώρα, που ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ, ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΑΝ και συνεχίζουν να διώχνουν τα ΠΑΙΔΙΑ μας στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

Αυτοί που κατάφεραν να κλείσουν τις μικρομεσαίες ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, να καταλύσουν τους ΘΕΣΜΟΥΣ, να εφαρμόσουν το ΜΠΛΟΚΑΚΙ μισθωτών, να σπείρουν τον ΦΟΒΟ και τον ΤΡΟΜΟ με την ανεργία.
Αυτοί που προκάλεσαν το ΣΟΚ στην Ελληνική Κοινωνία,

Λύσεις δεν μπορούν να δώσουν όσο και να το θέλουν όσο να το προσπαθούν, διότι, όλα ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ από τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, από τους ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ, από τους πρωτοκλασάτους κομματικούς ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ και από όλα τα κόμματα ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ με τις ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ τους ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ, για τον λόγο αυτό και επειδή η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη στο υπάρχον πολιτικό σύστημα, χρειάζεται να γίνει –ένα ΑΝΤΙ-ΣΟΚ-

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΣΟΚ,

1ον. Πριν αυτοδιαλυθεί το υπάρχον πολιτικό κατεστημένο μαζί με το υπηρετικό τους προσωπικό, ο Πρόεδρος του κόμματος ή το θεσμικό τους όργανο να καλέσουν τους πολίτες που έχουν τις γνώσεις, την δύναμη και το κουράγιο να δηλώσουν συμμετοχή για ανάληψη καθηκόντων –Υπουργικών Υπηρεσιακών Θώκων- έως την ενημέρωσή τους (πέστε την, όπως νομίζετε –επαναστατική, προσωρινή, υπό διορία κυβέρνηση-).

2ον. Οι υπάρχοντες υπουργοί παραμένουν στις θέσεις τους έως ότου οι νέοι που προανέφερα, ενημερωθούν και παραλάβουν τα χαρτοφυλάκια τους.

3ον. Τα κόμματα στέλνουν επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας (ως ανώτατος θεσμικός παράγοντας) για την ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ τους και επιστρέφουν τα χρήματα που έχουν στο ταμείο τους (το υπόλοιπο δηλαδή από την προείσπραξη του κράτους) να τα επιστρέψουν στο κράτος.

4ον. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας (ως ανώτατος θεσμικός παράγοντας) καλεί να δημιουργηθούν από την αρχή νέα κόμματα και αφού δημιουργηθούν και συσταθούν –ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ- με νέα κόμματα, με νέους ανθρώπους. Αυτοί οι νέοι άνθρωποι, θα αναλάβουν να βάλουν φρένο στην καταστροφή, να αλλάξουν το σύνταγμα που τώρα το έχουν κάνει στα μέτρα τους με σκοπό να αλωνίζουν όπως αυτοί νομίζουν.

Ο λαός κατά την άποψη μου είναι έτοιμος όσο ποτέ άλλοτε και έχει την εμπειρία και τις γνώσεις να βγάλει τους Άριστους. Θα εμπιστευθεί τα νέα κόμματα. Θα αρχίσει από την αρχή με νέους ανθρώπους.

Αυτά, νομίζω είναι τα πρώτα απαραίτητα που πρέπει να γίνουν για να εμπιστευτεί ξανά ο λαός το πολιτικό σύστημα και να αλλάξει η ψυχολογία των Ελλήνων.

Βέβαια, το σκεφτικό αυτό με τις αντίστοιχες προτάσεις, δεν θα αρέσει σε μερίδα δημοσιογράφων, ΜΜΕ, βολεμένους, δειλούς, συντηρητικούς, υποχρεωμένους, σε αλαζόνες και σε όλους αυτούς τους μηχανισμούς που εξέθρεψαν τους διαπλεγμένους.

Μόνον με ΑΝΤΙ-ΣΟΚ ο λαός θα εμπιστευθεί και θα επιχειρήσει να δημιουργήσει, μόνον με ΑΝΤΙ-ΣΟΚ οι πολίτες θα εμπιστευθούν ένα νέο ξεκίνημα. Ο λαός πλέον, δεν εμπιστεύεται το παλιό και όχι μόνον δεν το εμπιστεύεται, αλλά το υποπτεύεται ότι θα συνεχίσει την καταστροφή.

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα πρέπει να κάνει την επανάσταση του και επανάσταση σημαίνει ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΣΗ. Έτσι θα εξιλεωθεί. Μόνον τότε η ιστορία θα τους δικαιώσει.

Πιστεύω,
Σε περίπτωση που δεν συμβεί αυτό, –δεν θα αφήσει αδιάφορο κανέναν- και προβλέπω, κάθε κίνημα, κάθε κίνηση, κάθε ομάδα και κάθε άτομο σιγά, σιγά θα ενσωματώνεται στο Σύνταγμα και στις κεντρικές πλατείες των πόλεων με μοναδικό σκοπό την απελευθέρωση της χώρας από την κατάληψη των διεφθαρμένων. Και αυτό είναι ιδέα. Είναι πίστη. Είναι αγάπη προς την Πατρίδα. Είναι αγάπη προς τα παιδιά μας. Είναι αγάπη προς τον τόπο που μας γέννησε και μας ανέθρεψε και,

Η «ισονομία και η ισοπολιτεία» θα είναι το σύνθημα και η «Ανοχή θα είναι συνενοχή». Συνενοχή θα είναι να ανεχόμαστε ακόμη αυτούς που εμπιστευθήκαμε και εξουσιοδοτήσαμε να μας κυβερνήσουν με αρχές και δεν το κάνανε.

Συνενοχή είναι ακόμη να ανεχόμαστε αυτούς που μας υποσχέθηκαν να θωρακίσουν την χώρα, και αντ’ αυτού -την διέσυραν διεθνώς ως την ποιο διεφθαρμένη-.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!