tromaktiko: Αντιμέτωπος με έναν "αγανακτισμένο" ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Αντιμέτωπος με έναν "αγανακτισμένο" ο Βασίλης Κεγκέρογλου



Αντιμέτωπος με έναν "αγανακτισμένο" ο Βασίλης Κεγκέρογλου Αντιμέτωπος με την αντίδραση ενός αγανακτισμένου ήρθε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ και πρώην Υφυπουργός Ερασίας, Βασίλης Κεγκέρογλου κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων τιμής για τους 62 Μάρτυρες , στο εκκλησάκι των Αγίων Πάντων, στο Γάζι Ηρακλείου...
Ένας ηλικιωμένος που βρέθηκε στο σημείο , πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να φωνάζει «Έξω οι κλέφτες», την ώρα που ο βουλευτής κατέθετε στεφάνι.

Ο Ηρακλειώτης βουλευτής εξοργίστηκε με τον «αγανακτισμένο» ηλικιωμένο και αφού κατέθεσε άρον άρον το στεφάνι, στράφηκε εναντίον του, ο οποίος πάντως δεν έχει διευκρινιστεί αν είχε μεταβεί για την εκδήλωση ή ήταν περαστικός .
Το περιστατικό δεν είχε συνέχεια χάρη στην παρέμβαση των πιο ψύχραιμων που έσπευσαν να ηρεμήσουν τον κ. Κεγκέρογλου και να απομακρύνουν τον ηλικιωμένο άνδρα.
Είχε προηγηθεί το Αρχιερατικό μνημόσυνο, υπό τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ειρηναίο, ενώ οι εκδηλώσεις που οργανώθηκαν στην μνήμη των 62 Ηρακλειωτών που εκτελέσθηκαν την περίοδο της Γερμανικής Κατοχής ολοκληρώθηκαν με μεγάλη συμμετοχή για μία ακόμα χρονιά
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!