tromaktiko: Παραμένει «διάβολος» ο Όουεν

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Παραμένει «διάβολος» ο Όουεν



Ο Μάικλ Όουεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν την καριέρα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τους «κόκκινους διαβόλους» για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Άγγλος επιθετικός δήλωσε ενθουσιασμένος και ανυπόμονος να ξεκινήσει η χρονιά: «Είμαι ενθουσιασμένος που συμφώνησα για άλλον έναν χρόνο. Το να αγωνίζομαι δίπλα σε τόσο θαυμάσιους ποδοσφαιριστές υπό τις εντολές ενός εξαιρετικού προπονητή και μπροστά στους ένθερμους οπαδούς μας είναι πραγματική πηγή έμπνευσης για εμένα. Αδημονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν», όπως ανέφερε.

Για την παραμονή του Όουεν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε λόγο και ο προπονητής της ομάδας, σερ Αλεξ Φέργκιουσον: «Έχει αποδείξει ότι είναι ποδοσφαιριστής μεγάλης κλάσης. Δυστυχώς, ο Μάικλ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες αυτή τη χρονική στιγμή, λόγω της αγωνιστικής κατάστασης του Τσιτσαρίτο, η οποία έθεσε τους άλλους επιθετικούς στη σκιά του και της συνεργασίας του με τον Ρούνεϊ. Είμαι ενθουσιασμένος που ο Μάικλ θα παραμείνει ακόμη μια χρονιά και θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής».
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!