tromaktiko: Απαραδεκτες τιμές στον Αγιο Νικόλαο Ζακύνθου!!!

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Απαραδεκτες τιμές στον Αγιο Νικόλαο Ζακύνθου!!!



Τιμές φαρμάκι… στον Άγιο Νικόλαο Ζακύνθου!!!
Αυτοί που λένε ότι αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις…κάτι ξέρουν! Εμείς πάθαμε και μάθαμε και το μεταφέρουμε για να μην την πατήσουν και άλλοι.
Στον Άγιο Νικόλαο και στο μπαρ Άμμος χρεώνουν 1 ευρώ το μικρό μπουκάλι νερό! 4 ευρώ το freddo! 3.50 το φραπέ! Και 4 ευρώ την κάθε ξαπλώστρα!
Η δικαιολογία του κατά τα άλλα αγενέστατου κυρίου… πληρώνω 21000 ευρώ στην δημαρχία… και ότι μας μαζεύει τα σκουπίδια όταν φεύγουμε!
Τώρα αν εννοεί σκουπίδια τα 60 ευρώ ( 6 άτομα) που του αφήσαμε, τι να πω;
Η συμπεριφορά του όταν του ζητήσαμε κάποια καλύτερη τιμή; Εγώ τόσο πουλάω και αν σας αρέσει! Σας δίνω λίγο χρόνο για να φύγετε!!! Και όλα αυτά μπροστά σε μικρά παιδιά!
Αλήθεια, πόσες φορές αναλώνει τις ξαπλώστρες την ημέρα; Έπρεπε να έχει αναρτημένο κατάλογο στην είσοδο, ώστε να μπορούμε να δούμε τιμές, πριν απλώσουμε πετσέτες ; ( σε ερώτηση για τον τιμοκατάλογο, η απάντηση ήταν ας ερχόσουν στο μπαρ να μου ζητήσεις!!!( παραλία με μπαρ, απόσταση περίπου 120 μέτρα!!! Αν δεν απατώμαι… οι ακτές για κάποια μέτρα δεν ανήκουν στην κτηματικά υπηρεσία; Πώς γίνεται η πρώτη ξαπλώστρα να είναι σχεδόν μέσα στην θάλασσα και να την εκμεταλλεύονται;
Αυτά για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου κυρίου, αν και θα μπορούσα να αναφέρω πάρα πολλές περιπτώσεις αισχροκέρδειας που συναντήσαμε το διήμερο στο νησί, αλλά αυτή ήταν η ποιο κραυγαλέα, με άκρως ανάρμοστη συμπεριφορά.
Χθες φεύγοντας έμαθα ότι οι μαγαζάτορες της Ζακύνθου θα κάνουν διαμαρτυρία σε λιμάνι και αεροδρόμιο, για τα προγράμματα all inclusive των ξενοδοχείων!
Μήπως θα έπρεπε να επανεξετάσουν την συμπεριφορά τους και τις τιμές τους πριν από κάθε ενέργεια; (σαφώς και έχουν δίκιο… σαφώς υπάρχουν και εξαιρέσεις)
Αλήθεια, οι αρμόδιες υπηρεσίες είτε είναι δημαρχίες η νομαρχία, έχουν δει το πρόβλημα των απαράδεκτων δρόμων πρόσβασης στις ακτές, πριν ζητήσουν αυτά τα χρήματα από τους ενδιαφερόμενους μαγαζάτορες;
Και κάτι τελευταίο πριν επισκεφτείτε το νησί, καλό θα ήταν να μάθετε να μιλάτε Βουλγάρικα, Ρουμανικά, Αλβανικά, μιας και δύσκολα θα βρείτε Έλληνα υπάλληλο!!!
Κατά τα άλλα η Ζάκυνθος είναι ένα πανέμορφο, φιλόξενο νησί που πρέπει να επισκεφτείτε! ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ!!! Απλά ψαχτείτε…

ΥΓ. Για κάθε ενδιαφερόμενο υπάρχουν και οι αποδείξεις.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!