tromaktiko: Απάντηση στο: Μιλάμε για πολύ βλακεία , όχι αστεία!!

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο: Μιλάμε για πολύ βλακεία , όχι αστεία!!



Καταρχήν θα ξεκινήσω από τα βασικά,το παιχνιδάκι αυτό όπως το αποκαλείς...
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_1029.html
είναι ένας γερανός που απομακρύνει τα οχήματα που παρεμποδίζουν την κυκλοφορία και η χρήση του δεν είναι αποκλειστικά για τα τρακαρισμένα όπως ανορθόδοξα γράφεις.
Αν είχες κάποια επαφή με τα Χανιά θα ήξερες ότι το συγκεκριμένο παιχνιδάκι υπήρχε περίπου για μια 5ετία σταθμευμένο στο γκαράζ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων,γιατί ο μοναδικός εκπαιδευμένος για τη χρήση του πήρε μετάθεση,τώρα έχουν εκπαιδευτεί 2 αστυνομικοί για το συγκεκριμένο όχημα.
Επίσης άν ζούσες στα Χανιά θα ήξερες ότι το κέντρο της πόλης έχει σοβαρό πρόβλημα με τα διπλοπαρκαρισμένα και τα παράνομα σταθμευμένα οχήματα.
Το παράνομα σταθμευμένο όχημα έπρεπε να απομακρυνθεί γιατί εμπόδιζε την κυκλοφορία όχι λίγο αλλά πολύ,και επιτέλους η Αστυνομία έκανε αυτό που έπρεπε,το απομάκρυνε,μη τα μηδενίζουμε όλα σε αυτό το τόπο,αν δεν ήθελε να του το πάρει ο γερανός να μη το άφηνε εκεί και να αναφερθεί ότι ο αστυνόμος σφύριζε για τουλάχιστον 20 λεπτά πρίν το φορτώσει και περίμενε για 10 λεπτα μήπως φανεί ο ιδιοκτήτης του,προσωπικά αδιαφορώ αν έπαθε ζημία,που θεωρώ ότι δεν έπαθε τίποτα,καλά να πάθει να μάθει να σέβεται τους συνανθρώπους τους κυρίως και μετά τον ΚΟΚ,! αφήστε την Αστυνομία να κάνει την δουλεία της και μη την κράζετε για βλακείες,να κράξεις αυτόν που έκανε την παράβαση,εκτός αν δεν μπορείς να το κάνεις γιατί είσαι ο ιδιοκτήτης του παράνομα σταθμευμένου οχήματος για αυτό κράζεις τον άνθρωπο που έκανε σωστά την δουλεία του.
Αν σου έκανε ζημία κινήσου νομικά,και μη κράζεις είναι τόσο απλό.

Αναγνώστης

------------------

Αφορα το http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_1029.html

Εδω βαζεις δυο θεματα .
Καταρχην να ξεκαθαρισουμε οτι η χρηση του γερανου της αστυνομιας (παιχνιδακι οπως αναφερεις ) ειναι να απομακρυνει οχηματα που εμποδιζουν την κυκλοφορια.
Και ας παμε στα θεματα που βαζεις . Το πρωτο θεμα ειναι οτι "εμποδιζε λιγο" . Δεν υπαρχει τετοιο θεμα . Λιγο η πολυ εμποδιζε και αφου εμποδιζε επρεπε να απομακρυνθει . Ουτε τα alarm ειναι δικαιολογια στα οποια κανουμε καταχρηση και η χρηση τους απο τον ΚΟΚ επιτρεπετε μονο σε περιπτωση κινδυνου και οχι οτι παρκαραμε προσωρινα και να μην γραψει ο τροχονομος , ουτε να δειξουμε οτι θελουμε να παρακαρουμε για τον λογο αυτο υπαρχει το αντιστοιχο φλας.
Οποτε συμφωνα με τα παραπανω αφου ηταν παρανομα παρκαρισμενος και εμποδιζε καλα εκαναν και τον απομακρυναν.
Το δευτερο θεμα ειναι ο τροπος που τον απομακρυναν. Αν εγινε ετσι που το λες γιατι εχω τις επιφυλαξεις μου εχεις ολο το δικαιο να διαμαρτυρεσε
Αλλα ο τροπος που το εχεις γραψει δειχνει οτι περισσοτερο σε ενοχλησε που το "καινουριο παιχνιδακι " δεν θα επιτρεπει σε εσενα και οσους εχουν την ιδια λογικη με εσενα να αφηνετε οπου θελετε τ αυτοκινητα σας χωρις να υπολογιζεται τους αλλους.

Να ξεκαθαρισω δεν εχω καμμια σχεση με την αστυνομια αλλα ειμαι ενας πολιτης που τον ενδιαφερει με το αυτοκινητο του να κυκλοφορει απροσκοπτα οπως και σαν πεζος να μπορει να κυκλοφορησει στο πεζοδρομιο.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!