tromaktiko: Εις το όνομα των δανειστών

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Εις το όνομα των δανειστών



Εχουν σχολιασθεί παρα πολλές φορές, ομως θα προσπαθήσω να τα βαλω σε κάποια λογική σειρα...

1)Πηρε (ο ΓΑΠ) την εξουσια λεγωντας στον φτωχο κοσμακη ψεματα¨λεφτα υπαρχουν. Λύσις ηταν εφοσον δεν υπηρχαν να κανει δημοψιφησμα και να εχει την λαικη εντολη για τα μνημονια, την υποδούλωση, το ξεπουλημα και την ταπείνωση.
2)Κατεστρεψε μαζι με τους μνημονιακους Λοβερδο και Παπακωσταντινου μισθους και συντάξεις γυρω στο 30% προς το παρον. Το τιμιο θα ηταν να ακολουθουσε γαϊτανάκι στα δανεια κατα 30% κατω και ενας
π.χ που ειχε δωση πριν 800 Ευρω να πληρωνε τωρα 660 Ευρω. Το ιδιο και σε ολες τις τιμες στα φαγητα και τα ρουχα. Δεν το εκανε ομω.
3)Το κυριωτερο οταν πρωτοβγηκε επρεπε χωρις λογια να περασει απο δικες ολους τους κλέφτες και να παρη πισω ολα τα ακινητα οσων διετελεσαν υπουργοι-υφυπουργοι-γενικοι γραμματεις και μεγαλοδιευθυντες, μονο και μονο για ηθικη ικανοποιηση της κοινωνιας. Δεν το εκανε ομως γιατι φανταζομε οτι κορακασ κορακου ματι ποτε δεν βγαζει.
4)Να αλλαξει ταχυτατα με δημοψιφησμα τους νομους περι ευθυνης υπουργων, μειωση βουλευτων καθως και του μισθου των και αν δεν τους αρεσει να μην πηγαινουν να γινονται βουλευτες. Δεν το εκανε ομως.
5)Να μην ειχε δωσει ποτε το δικαιωμα στους τροικανους να απαιτουν και να εκβιαζουν. Δεν το εκανε το αντιθετο επραξε περναει τα μετρα που θελει με τα παπαπαγαλακια του εκβιαστικα και τρομοκρατοντας τον ανυποπτο πολιτη.
6) Θα μπορουσε να δανειζεται κατα χιλιους δυο τροπους χωρις το Δ.Ν.Τ δεν το εκανε ομως γιατι επρεπε να σωσει τους ξενους δανειστες και τις γερμανο-γαλλικες τραπεζες.
Ετσι φτασαμε λιγο πριν το δευτερο μνημονιο στην οικονομικη εξαθλιωση, στην κοινωνικη ταπεινωση και στην εθνικη υποδουλωση.
Αρα αν μπορουσα για ολα τα ποιο πανω και για αλλα πολλα που καθενας θα μπορουσε να προσθεση να δωσω εναν τιτλο ο μονος που μου ερχετε στο μυαλο ειναι ''ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΝ''

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!