tromaktiko: Θέλει, αλλά πρέπει να βιαστεί!

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Θέλει, αλλά πρέπει να βιαστεί!



Ο Κάρλος Σάντσες είναι γνωστό πως αποτελεί τον πρώτο μεταγραφικό στόχο των ερυθρολεύκων για τη νέα σεζόν, από τον Ιανουάριο. Όμως τελικά οι πιθανότητες να πιάσει Λιμάνι είναι 50-50, στην καλύτερη…

Σύμφωνα με τις τελευταίες του δηλώσεις, ο Κολομβιανός γνωρίζει πολύ καλά και τον Ολυμπιακό και το ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια, ο ίδιος δεν ασχολείται με τις διαπραγματεύσεις για το μέλλον του, καθώς έχει παραχωρήσει στον μάνατζέρ του εν λευκώ τα… κλειδιά της καριέρας του.

Ο Ολυμπιακός, εκτός από την αποζημίωση της ομάδας του, έχει να αντιμετωπίσει τις προτάσεις από άλλους συλλόγους. Για τον Κολομβιανό ενδιαφέρεται και η Ουντινέζε – το παραδέχτηκε ο ίδιος πως τον έχει ενημερώσει ο μάνατζέρ του σχετικά – αλλά και αρκετοί άλλοι σύλλογοι ανάλογου βεληνεκούς.

Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα ο παίκτης να μη βιάζεται να αποφασίσει, αφού οι προτάσεις είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Έτσι λοιπόν, ανέφερε πως σκέφτεται να πάρει την τελική του απόφαση μετά το Κόπα Αμέρικα, όπου αναμένεται να δώσει το παρόν με την Εθνική του ομάδα, και ίσως να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τις μετοχές του. Αυτό θα φέρει ακόμη περισσότερους μνηστήρες και ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να περιμένει και να μπει σε διαδικασία πλειστηριασμού, με τις πιθανότητες να μην είναι με το μέρος του.

Είναι γνωστό βέβαια ότι οι Πειραιώτες δεν αρέσκονται σε σενάρια πλειστηριασμού για την απόκτηση ενός παίκτη, ανεξαρτήτως ονόματος, αλλά και ο σχεδιασμός του συλλόγου δεν πρόκειται να πάει τόσο πίσω λόγω Σάντσες. Επομένως, αν ο παίκτης δεν αλλάξει νοοτροπία και δεν αποφασίσει λίαν συντόμως αν θέλει να υπογράψει στον Ολυμπιακό, τότε οι ερυθρόλευκοι θα αποσύρουν το ενδιαφέρον τους και θα κλείσουν τον επόμενο της σχετικής λίστας.
http://www.gazzetta.gr/

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!