tromaktiko: Τι γίνεται με το ΛΣ Κ. Πύργου;

Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Τι γίνεται με το ΛΣ Κ. Πύργου;



Να αποσαφηνιστούν οι προθέσεις του υπουργείου Ναυτιλίας αναφορικά με το Λιμενικό Σταθμό Κόκκινου Πύργου, ζήτησε από τον υπουργό η δήμαρχος Φαιστού Μαρία Πετρακογιώργη Ανυφαντάκη.
Συγκεκριμένα στο...
 κείμενο της επιστολής της, η δήμαρχος αναφέρει:

Αξιότιμε κ. υπουργέ,

Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε συνεχώς αποδέκτες φημών για την επικείμενη κατάργηση του Λιμενικού Σταθμού Κόκκινου Πύργου στο δήμο Φαιστού, τις οποίες και καλούμαστε να διαχειριστούμε.

Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να τοποθετηθείτε στο συγκεκριμένο ζήτημα, απαντώντας στο αν και κατά πόσον τίθεται θέμα επικείμενης κατάργησης του Λιμενικού Σταθμού.

Κατά δεύτερον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για το γεγονός πως ακόμα κι αν οι φημολογούμενη κατάργηση έχει υπόσταση, ο δήμος Φαιστού αντιτίθεται σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Θεωρούμε πως καλό είναι να σας υπενθυμίσουμε ότι το Κράτος στη λειτουργία του συγκεκριμένου Λιμενικού Σταθμού δεν επιφορτίζεται με καμία πρόσθετη δαπάνη, πέραν των μισθών που καταβάλλονται στους υπαλλήλους. Επιπρόσθετα, ο Σταθμός τους θερινούς μήνες ειδικότερα εξυπηρετεί πλήθος σκαφών, ερασιτεχνών αλιέων, αλλά και λουομένων σε μια πολυσύχναστη παραλιακή περιοχή του δήμου μας.

Με σεβασμό στο έργο και τις αποφάσεις σας, περιμένουμε τις απαντήσεις σας

kritinea.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!