tromaktiko: Αντίσταση στην κάρτα του πολίτη

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Αντίσταση στην κάρτα του πολίτη



Δεν είμαι της Εκκλησίας και δεν ανησυχώ με αυτήν την κάρτα για το 666 που μπορεί να έχει και βάση. Λαέ σου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου να αρνηθείς μία κάρτα και να αντισταθείς στο ηλεκτρονικό φακέλωμα.
Σκέψου ότι στην Αγγλία ο λαός διαμαρτυρήθηκε και οι Αγγλικές αρχές την κατάργησαν. Ο λόγος? Ο λαός ο αγγλικός κατάλαβε ότι ναι μεν είναι ήδη φακελωμένοι σε οργανισμούς και σε δημόσιο αλλά έχοντας μία κάρτα που περιλαμβάνει τα προσωπικά στοιχεία από το τι αγοράζεις που το αγοράζεις, τον ιατρικό σου απόρρητο φάκελο και ότι στοιχεία έχεις και δεν έχεις, καταλαβαίνεις ότι θα παρακολουθείσαι και θα σου σχηματίζεται το προφίλ σου.Θα βιάζεται η ελευθερία σου κατ εξακολούθηση. Οτιδήποτε και να κάνεις, το δημόσιο και κατ επέκταση οι Βρυξέλλες θα! σου σχηματίζουν ιατρικό προφίλ, καταναλωτικό προφίλ για να ελέγχεσαι πιο εύκολα.Τα στοιχεία σου όλα θα συλλέγονται μέσω του τσιπ σε υπολογιστή και θα σαι ένα νούμερο που δε θα μπορεί να κάνει κάποια συναλλαγή ακόμα και στο σούπερ μα΄ρκετ χωρίς την κάρτα.Τουλάχιστον τώρα το κράτος δεν μπορεί να σχηματίσει τόσο εύκολα αυτά τα προφίλ σου. Με την κάρτα αυτή θα είσαι ένα απόλυτο παρακολουθούμενο νούμερο.
Η δήθεν βοήθεια κατά της γραφειοκρατίας δεν μπορεί να επιτευχθεί με ένα bar code που ίσως κάποτε στο εμφυτεύσουν λες και είμαστε σφαχτά.
Να μην αναφέρω πως σε δημοσιεύματα και ντοκιμαντέρ βγαίνουν χάκερ και λένε πως η κωδικοποίηση των καρτών όσες δικλείδες ασφαλείες και να βάλουν πάντα θα μπορεί να σπαστει το πιν της κάρτας και να μπορούν να πάρουν στοιχεία όποιοι θέλουν εκτός από το κράτος που εκ των πραγμάτων θα έχει πρόσβαση σε καταναλωτικό, ιατρικό φάκελο και όχι μόνο.
Ας ξυπνάμε, ξεκινήσαμε με ΑΜΚΑ μετά πάμε στην κάρτα και σε barcode όλα βοηθούν στην εύκολη χειραγώγηση της μάζας από τους μεγάλους και κυβερνώντες. Πείτε όχι Αντίσταση.όπως οι Άγγλοι και οι Pouμάνοι που την κατήργησαν.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!