tromaktiko: Λευκωσία: Το δράστη της φονικής ληστείας στη Λεμεσό αναζητεί η Αστυνομία

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Λευκωσία: Το δράστη της φονικής ληστείας στη Λεμεσό αναζητεί η Αστυνομία



Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και έχει αποδυθεί σε αγώνα δρόμου για εντοπισμό και σύλληψη του δράστη πρόσφατης ληστείας στη Λεμεσό, με θύμα 42χρονο αλλοδαπό, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση και την Παρασκευή υπέκυψε στα τραύματά του...

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, «ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε σαφέστατες οδηγίες προς την ανακριτική ομάδα να αξιοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο που έχει στη διάθεσή της για εντοπισμό του δράστη».

Ο κ. Κατσουνωτός ζήτησε και τη συνδρομή του κοινού, λέγοντας ότι «αν υποπέσει κάτι στην αντίληψή του, ακόμη και υπό μορφή πληροφορίας, παρακαλούμε να τη διαβιβάζει ανώνυμα στην γραμμή του πολίτη στο 1460».

«Θέλουμε να προστατεύσουμε την κοινωνία, αλλά βεβαίως και δεν πρέπει να κινδυνολογούμε», είπε ο κ. Κατσουνωτός, ο οποίος και απέρριψε δημοσιεύματα για έξαρση των ληστειών στην Κύπρο.

Ανέφερε ότι το διάστημα 1/1/2011 μέχρι 30/4/2011 διαπράχθηκαν 45 ληστείες εκ των οποίων εξιχνιάστηκαν οι 26, δηλαδή ποσοστό 57,8%, ενώ την αντίστοιχη περσινή περίοδο διαπράχθηκαν 54 ληστείες από τις οποίες εξιχνιάστηκαν μόνο οι 18.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε περαιτέρω ότι «σε καμία περίπτωση η Αστυνομία δεν εφησυχάζει, βεβαίως και ανησυχεί, με δεδομένο μάλιστα ότι ένας δράστης κυκλοφορεί ανάμεσά μας, ο οποίος για μερικές χιλιάδες ευρώ δεν δίστασε να αφαιρέσει μία ανθρώπινη ζωή, όμως δεν πρέπει να κυριαρχεί ο πανικός».
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!