tromaktiko: Μπράβο στην αστυνομία μας και στην δημοκρατία μας!

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Μπράβο στην αστυνομία μας και στην δημοκρατία μας!



Αυτο που εγινε σημερα 29/6 στο Συνταγμα νομιζω δεν εχει προηγουμενο. Οσοι δεν ειχαν καταλαβει οτι εχουμε πραγματικη χουντα, νομιζω το καταλαβαν σημερα...
Σκοπος ηταν να μην μπορει ο κοσμος να προσεγγισει την περιοχη toy συνταγματος ευκολα.. Καθολου ευκολα.. Για οσους φτασαμε μεχρι εκει αφου μας πηγαιναν γυρω γυρω μεσω κωλο-πετεινιτσας μας περιμεναν ''σπουδαιες'' στιγμες.., τελικα σε αυτη τη χωρα ουτε ειρηνικα μπορουμε να διαδηλωσουμε..

Αφου προωθησαν, η μαλλον καλυτερα, προσπαθησαν να διασπασουν με τη χρηση δακρυγονων και λοιπων χημικων το τεραστιο πληθος προς την φιλελληνων και στους γυρω δρομους.. Τα ματ περασαν μεσα απο το πληθος το εκοψαν στα δυο και αφου μας περικυκλωσαν συνεχισαν να μας ριχνουν δακρυγονα, χημικα και κροτιδες ..ναι κυριοι καταλαβαμε οτι θελατε να εξαφανιστουμε απο την περιοχη… λυπαμαι που ο κοσμος επιμενει παραυτα να αγωνιζεται για τα δικαιωματα του και ας εχει σαν μοναδικα οπλα mallox και χαρτινες μασκες! Ακομα κι ετσι ειμαστε πιο πολλοι και θα δυναμωσουμε και αλλο..

1. Προς ΜΑΤ: εχω ενα σκυλο ..μου κοστιζει περισσοτερο την ημερα απο οσο κοστιζετε εσεις στα αφεντικα σας..
2. Ας δειξουμε τι σημαινει τσουξιμο στα ματια, ασφυξια, ξυλο και τρεξιμο στους ''πατριωτες'' βο(υ)λευτες μας!

Τον πολεμο τον ξεκινησατε εσεις κυριοι! Οι διαθεσεις σας ειναι αγριες και αυτο το νιωθουμε σε ο,τι κανετε εδω και πολυ καιρο!

Μια αηδιασμενη
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!