tromaktiko: Η Σπίθα δεν χρειάζεται να καπελώσει κανέναν!

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Η Σπίθα δεν χρειάζεται να καπελώσει κανέναν!



Φίλε μου, (αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_1101.html)
α) η Σπίθα του Μίκη ιδρύθηκε την 1η Δεκεμβρίου, πολύ πριν αρχίσουν οι συγκεντρώσεις στις πλατείες.
β) ο Μίκης και ο κ. Κασιμάτης ήταν από τους πρώτους (αν όχι οι πρώτοι) που μίλησαν για την αντισυνταγματικότητα της Δανειακής Σύμβασης!
γ) ο Μίκης ήταν ο πρώτος Έλληνας που τόλμησε δημοσίως να δηλώσει ότι είμαστε υπό κατοχή, να κάνει λόγο για προδοτικές κυβερνήσεις και να καλέσει τον κόσμο σε ειρηνική επανάσταση!
δ) ο Μίκης και η Συμβουλευτική Επιτροπή της Σπίθας από την πρώτη μέρα προέτρεψαν τους Σπιθιστές να λάβουν μέρος στις συγκεντρώσεις (http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/news/?nid=814) και ήδη από τις 26/5 έστειλαν χαιρετισμό συμπαράστασης στους Αγανακτισμένους (http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/articles/?nid=821 και http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/articles/?nid=820).
ε) ο Μίκης από τα Προπύλαια δήλωσε για άλλη μία φορά ότι η Σπίθα δεν θα γίνει κόμμα για να μην γίνει και αυτή μέρος του συστήματος!

Για ποιο καπέλωμα μιλάς λοιπόν και πώς γίνεται να συσχετίζεις την Σπίθα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους οικολόγους; Μήπως θέλεις να φανεί ότι είναι και η Σπίθα μέρος του συστήματος; Δεν θα το πετύχεις, γιατί απλούστατα δεν ισχύει!
Όχι μέλος της Σπίθας αλλά Θεοδωρακική!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!