tromaktiko: Απορία για τους δημόσιους υπαλλήλους

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Απορία για τους δημόσιους υπαλλήλους



Είμαι 28 χρονών, εργαζόμενη, κουρασμένη, θυμωμένη αλλά και πάρα πολύ απορημένη...Θυμώνω για τους φόρους και τις κρατήσεις που μου επιβάλλονται και επίσης απορώ....

Για ποιον λόγο θα έπρεπε να λυπάμαι για τις περικοπές που γίνονται στους μισθούς και τις θέσεις των δημοσίων υπαλλήλων τους οποίους πληρώνω και εγώ...;Μισθοί συμπολιτών μου που με έχουν προσβάλει από τη θέση ισχύος του δημοσίου υπαλλήλου πολλές περισσότερες φορές από όσες με έχουν εξυπηρετήσει με απλή τυπικότητα. Μισθοί συμπολιτών μου βουτηγμένων στην υπεροψία και την ειρωνία απέναντι στον πολίτη - ούφο που περιφέρεται σε κατάσταση μιζέριας προσπαθώντας να βγάλει την άκρη του σε δημόσιες υπηρεσίες και κυριολεκτά παρακαλώντας για λίγη σημασία.

Έχω πετύχει δημόσιους υπαλλήλους να λιμάρουν νύχια, να βλέπουν τηλεόραση , να φυσάνε μπουρμπουλήρθρες στο φραπέ, να με κοιτάνε με ύφος σαν να είμαι η μύγα που ενοχλεί τον μεσημεριανό ύπνο τους. Και απορώ, γιατί συγκλονιζόμαστε σαν κοινωνία τώρα που απλά τους βλέπουμε να μετράνε τις ώρες στην καρέκλα του ύπνου.

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!