tromaktiko: Σχετικά με αγανακτισμένους

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σχετικά με αγανακτισμένους



Κακώς αγανάκτησες κύριε βολεμένε
Κανονικά θα έπρεπε να ζητάς συγγνώμη...Άκουσα γιατί; Μα γιατί τόσα χρόνια τρως από αυτά που η ¨ παραγωγική τάξη παράγει. Και σε έχει εσένα μέσα στο air-condition το καλοκαίρι και το καλοριφέρ το χειμώνα να κουνάς το δάχτυλο και να ζητάς φακελάκι για να κάνεις αυτό που ορκίστηκες ότι θα κάνεις απρόσκοπτα..

Μου βγήκες αγανακτισμένος ξαφνικά γιατί σου έκοψαν λίγα από αυτά που τόσα χρόνια έπαιρνες χωρίς να νοιάζεσαι αν ο διπλανός σου που ανήκει στην παραγωγική τάξη ή στον ιδιωτικό τομέα έπαιρνε τα ίδια.
Σε ένοιαζε όμως τότε κύριε βολεμένε μόνο τι επιδόματα θα ενέκρινε η κάθε ανάλγητη κυβέρνηση που ΕΣΥ και όμοιοι σου με μοναδικό κριτήριο τις αυξησούλες ανέβαζες και ζητούσες μετά να σου εξοφλήσει την χάρη που της έκανες.

Δεν σε είδα κύριε βολεμένε να φωνάζεις όταν σου έδιναν επίδομα καρμπόν, οδοιπορικά από το Αιγάλεω στο Περιστέρι, επίδομα καρέκλας, επίδομα αλλαγής βάρδιας, επίδομα έγκαιρης προσέλευσης.
Από πού τα διεκδικούσες αυτά βολεμένε; Ποιος τα πλήρωνε αυτά;
Από εμένα
Και για να τελειώνουμε όσοι δημόσιοι λειτουργοί δεν είναι ευχαριστημένοι με τον μισθό τους ας στείλουν βιογραφικό σε καμιά εταιρία και ας αφήσουν την αγανάκτηση για άλλους.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!