tromaktiko: Νέο σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο δήμο Αγρινίου

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Νέο σκάνδαλο υπεξαίρεσης στο δήμο Αγρινίου



Στον απόηχο του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου και ενώ η συμπολίτευση με δεκανίκι δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης... προσπάθησαν να κλείσουν την υπόθεση της υπεξαίρεσης στη ΔΕΥΑΑ, άνοιξε νέο μέτωπο με το ταμείο του Δημοτικού Πάρκιν.


Εκεί κάποιοι φέρεται να έχουν υπεξαιρέσει χιλιάδες ευρώ κάτι που αποκαλύφθηκε ύστερα από έλεγχο που έγινε για να κατατεθεί ο ισολογισμός.
Εκεί ο οικονομικός έλεγχος έδειξε ότι υπάρχει έλλειμα στην Εταιρεία Στάθμευσης Αγρινίου - Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το έλλειμα ίσως να ξεκινά από τις 20 χιλ ευρώ και να φτάνει τις 30 χιλ ευρώ.

Ο πρόεδρος της Εταιρείας Κώστας Παπαθανασίου αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το συμβάν ενημέρωσε το δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό, ο οποίος διέταξε να ερευνηθεί το θέμα σε βάθος και να κατατεθεί μύνηση κατά παντός υπευθύνου.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος Αγρινίου έχει έρθει σε πολύ δύσκολη θέση γιατί δυο υποθέσεις υπεξαίρεσης είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.
Στο Πάρκιν εργάζονται 4 υπάλληλοι ενώ πληροφορίες από το περιβάλλον του δήμου αναφέρουν ότι θα διενεργηθεί έλεγχος στα οικονομικά της εταιρείας την περίοδο 2009-2011.
Στην περίπτωση που χρειαστεί, τότε θα ο έλεγχος θα προχωρήσει και στα προηγούμενα χρόνια.
Στο Δ.Σ της εταιρείας την προηγούμενη τετραετία πρόεδρος ήταν ο εφοριακός κ. Καλουδιώτης ενώ στο στο Δ.Σ. από την αντιπολίτευση ο κ.Κοτρολός.
Στο παρελθόν είχε ζητηθεί από την αντιπολίτευση να ενημερωθεί το Δ.Σ. γιατί η εταιρεία δεν παρουσίαζε ...κέρδη, ανάλογα με την πληρότητα.
Ο τότε πρόεδρος της εταιρίας δεν είχε δώσει σαφείς απαντήσεις ενώ ο κ. Κοτρολός φέρεται να μην έχει ζητήσει έλεγχο.
http://www.agrinionet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!