tromaktiko: Γιατί δεν θα πάμε φέτος το καλοκαίρι διακοπές στην Λέρο!!!

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Γιατί δεν θα πάμε φέτος το καλοκαίρι διακοπές στην Λέρο!!!



Κερδίσαμε, στις 17.06.2011, στην εκπομπή του Γιώργου Σμυρνή, στο ράδιο εννέα 98,9, ένα ταξίδι με τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Castelo στο Παντέλι της Λέρου...
με πρωϊνό και δωρεάν τα ακτοπλοϊκά με καμπίνα. Την κλήρωση την έκανε ο δήμαρχος της Λέρου κύριος Κόλλιας ο οποίος όπως και σωστά έκανε μίλησε για τις ομορφιές του ακριτικού νησιού. Ο σταθμός επικοινώνησε μαζί μας άμεσα, τελικά μας πήρε και το ξενοδοχείο και μας είπε πως είναι full από τώρα έως τις 15 Σεπτεμβρίου και να πάμε μετά από αυτή την ημερομηνία και ότι έκανε λάθος ο σταθμός. Ο οποίος και μας ξανακάλεσε στο τηλέφωνο και μας είπε ότι το ξενοδοχείο έχει δίκιο και ότι έκαναν λάθος. Τελικά η πρωτιά της Ελλάδας στην κοροϊδία επαληθεύεται καθημερινά. Θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε τα εισιτήρια του πλοίου και να πάμε σε άλλο νησί που έχει ανάγκη τον τουρισμό αφού η Λέρος είναι γεμάτη από τις 20 Ιουνίου. Ο λόγος είναι ότι στο παρελθόν είχαμε ξανακερδίσει μια πρόσκληση για θέατρο από άλλο σταθμό, πήγαμε και μας είπαν να μπούμε τελευταίοι αν θα μείνει θέση. Για επαίτες μας περνάτε, ντροπή σας!! Κάνουν κληρώσεις και δίνουν ότι χειρότερο έχουν στους νικητές. Την άλλη φορά απλά θα τους γυρίσουμε την πλάτη.

Μπορείτε να πάτε στην ιστοσελίδα του ράδιο εννέα, να επιλέξετε αρχείο και να ακούσετε την ηχογραφημένη εκπομπή της 17.06.2011 του κυρίου Σμυρνή, στο τέλος της εκπομπής είναι η κλήρωση!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!