tromaktiko: Πρόταση : Να παραιτηθούν οι βουλευτές όλων των κόμματων της αντιπολίτευσης!

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Πρόταση : Να παραιτηθούν οι βουλευτές όλων των κόμματων της αντιπολίτευσης!



Δεν ξέρω αν έχω άδικο ως προς την λογική που οδηγεί σ’ αυτή την πρόταση αλλά είμαι σίγουρος ότι κανένας υπεύθυνος και νοήμων άνθρωπος δεν...
θα ήθελε να αποτελεί ενεργό κομμάτι του τσίρκου που παρακολουθούμε όλες αυτές τις μέρες , με αποκορύφωμα την σημερινή παράσταση.

Το γεγονός ότι όλοι οι βουλευτές δεν ανήκουν στην κυβερνώσα παράταξη , δεν είναι αρκετό το για να δικαιολογεί την παρουσία τους εντός της Βουλής την στιγμή που έξω καίγεται ο κόσμος , μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Αν πραγματικά υπάρχει αίσθημα ευθύνης στους βουλευτές της σύσσωμης αντιπολίτευσης , ως μέσο μέγιστης πίεσης απέναντι στην κυβέρνησης , θα πρέπει να παραιτηθούν όλοι και να ζητήσουν από τον λαό εκ νέου την ψήφο τους για την συνέχιση της παρουσίας τους και της συμμετοχής τους στις αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον της χώρας.

Νομίζω ότι ποτέ και σε καμία χώρα δεν παραιτήθηκα της βουλευτικής ιδιότητας ολόκληρη η αντιπολίτευση. Έχουμε άπειρα παραδείγματα παραιτήσεων βουλευτών του εξωτερικού για λόγους που για μας φαντάζουν εξωγήινοι.

Ας γράψουν λοιπόν ιστορία ΤΩΡΑ.
Ας δείξουν επιτέλους ότι νοιάζονται γι αυτήν την χώρα ΤΩΡΑ.
Ας αποφασίσουν αν είναι εκεί για τους Έλληνες ή για το χρήμα ΤΩΡΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ το χρειάζεται και το απαιτεί.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!