tromaktiko: Απάντηση στην ανάρτηση "Προς το τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου"

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Απάντηση στην ανάρτηση "Προς το τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου"



Είναι γεγονός ότι η πολιτεία χρηματοδότησε την ανέγερση των σταβλικών εγκαταστάσεων του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου και πράγματι δύο...(αφορά: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_8962.html) από τα μέλη του Τμήματος που υπογράφουν την ανοικτή επιστολή διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Παιδείας, συγκεκριμένα ο καθηγητής κ. Σ. Κανδρέλης και η καθηγήτρια κ. Αθ. Τζώρα, υπηρέτησαν στη διοίκηση του Ιδρύματος.

Στη διάρκεια της θητείας τους, διαπιστώθηκαν προβλήματα στην εκτέλεση του έργου, και ως όφειλαν, όχι μόνο δεν τα συγκάλυψαν, αλλά μετά από σειρά ενεργειών τους προς όλους τους αρμόδιους δημόσιους φορείς, το ζήτημα οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, όπου και εκκρεμεί.

Χαιρόμαστε λοιπόν με την ευαισθησία που επιδεικνύετε για το συγκεκριμένο θέμα και προφανώς μπορείτε να επιβεβαιώσετε την αλήθεια των γεγονότων.

Τα μέλη του Τμήματος, και τότε και τώρα, διατηρούν αταλάντευτα την ίδια στάση και συνεχίζουν να λειτουργούν με γνώμονα την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος και σύμμαχό τους την αλήθεια. Συνεπώς, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται θιγμένοι, και για τότε, αφού ένα σημαντικό έργο για το Τμήμα δεν ολοκληρώθηκε, και για τώρα, που με μια άκριτή απόφασή του, το Υπουργείο Παιδείας απαξιώνει το Τμήμα, παραβλέποντας την πορεία και τη σημαντική εκπαιδευτική και επιστημονική προσφορά του προς τον τόπο.

Με εκτίμηση
Αναστάσιος Τσίνας
Αναπληρωτής καθηγητής
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!