tromaktiko: Ας γίνουν οι αγανακτισμένοι πεινασμένοι...

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Ας γίνουν οι αγανακτισμένοι πεινασμένοι...



Επειδη ο ανευθυνος λαικισμος που κατεστρεψε τη χωρα απο το 1981 μεχρι σημερα συνεχιζεται, και μαλιστα εχει αυξηθει απο τα...
καιροσκοπικα κομματα της αντιπολιτευσης, (βεβαια πρωταθλητης θα ειναι παντα το ΠΑΣΟΚ) νομιζω οτι το καλυτερο που μπορει να συμβει για να σταματησει οριστικα αυτο το φαινομενο θα ειναι να φαληρισουμε πραγματικα. Να γινει δηλαδη παυση πληρωμων σε μισθους και συνταξεις. Δηλαδη ολοι αυτοι οι δηθεν αγανακτισμενοι που αγανακτησανε τωρα που τους ζητανε πισω τα δανεικα και ξεσηκωνονται ενω τοσα χρονια βλεπανε τη σπαταλη και τη διαφθορα να πνιγει τον τοπο και ηταν ευχαριστημενοι, να πεινασουνε πραγματικα. Ολοι αυτοι που διοριζανε τους εαυτους η τους συγγενεις στους στο δημοσιο, που φοροδιαφευγανε, που λαδωνανε, που καταπατουσανε και εκβιαζανε τους πολιτικους μεσα στα πολιτικα τους γραφεια οτι θα ψηφισουνε αλλον, να μην εχουνε οχι μονο να φανε, αλλα ουτε νοσοκομειο ανοικτο να περιθαλπτουν, ή σχολειο να στειλουν τα παιδια τους. Για να μην παρεξηγηθω ειμαι ανεργος απο τον ιδιωτικο τομεα, αλλα τοσα χρονια που εβριζα τους πολιτικους ολοι δηθεν συμφωνουσαν μαζι μου, αλλα απο πισω με λοιδωρουσαν ευχομενοι να μην αλλαξει ποτε αυτη η κατασταση, μια που οι περισσοτεροι ηταν βολεμενοι. Δεν λυπαμαι κανενα.

ΥΓ. Αγανακτω ειλικρινα που πληρωνω 1 ευρω φορο στο λιτρο στη βενζινη η 23% ΦΠΑ, οντας ανεργος για να παιρνει ο συνδικαλιστης της ΔΕΗ 4 χιλιαρικα καθαρα και να τα θεωρει λιγα.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!