tromaktiko: Έκκληση προς ΕΛ.ΑΣ.

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Έκκληση προς ΕΛ.ΑΣ.



Με όση καλοσύνη έχω στην καρδιά μου, διαγράφοντας όσα έγιναν σήμερα, έχω να πω το εξής στους συμπολίτες της ΕΛ.ΑΣ....

Εντάξει μπορεί να έχετε άλλες ταυτότητες, διαφορετικές από αυτές του απλού πολίτη, όπως και οι στρατιωτικοί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είστε πολίτες αυτής της χώρας. Όλοι σας έχετε τις δικές σας οικογένειες, σας απασχολούν οι ίδιοι προβληματισμοί, έχετε τα δικά σας στεγαστικά δάνεια να πληρώσετε και γενικά δεν έχετε καμία διαφορά από έναν απλό πολίτη. Είμαι σίγουρος ότι πολλοί από τους φίλους σας είναι απλοί πολίτες.
Οι απλοί πολίτες έχουν βγει στους δρόμους γιατί έχουν χάσει τις δουλειές τους από την κρίση, ή πρόκειται να την χάσουν, δεν έχουν να πληρώσουν τους παράλογους φόρους, πολλοί δεν έχουν πια τα λεφτά να φέρουν φαγητό στην οικογένειά τους και αυτό γιατί όπως πλέον έχουν καταλάβει όλοι, κάποιοι αποφάσισαν να φάνε τα λεφτά μας. Αυτοί δεν είναι απαραίτητα πολιτικοί αλλά βοηθήθηκαν από πολιτικούς. Σαν να μην έφτανε αυτό, δεν είδα κανέναν να μπαίνει φυλακή, ούτε δημιουργήθηκε κάποιο πλάνο για αυτό. Απλά αποφάσισαν να την πληρώσει ο κοσμάκης, με αυτά τα παράλογα μέτρα. Ακόμα και που δεν μπήκε κάποιος φυλακή, θα μπορούσαν να μαζέψουν τα λεφτά με άλλον τρόπο, αλλά δεν το σκέφτηκαν καν μιας και έτσι θα "έθιγαν" τα συμφέροντα των τραπεζών αλλά και των μεγαλο-καρχαριών που περιμένουν, τρίβοντας τα χέρια τους, το ξεπούλημα της Ελλάδας μας, που μας έχει κάνει περήφανους τόσο για την ένδοξη ιστορία μας, όσο και για κουλτούρα μας.
Επειδή λοιπόν είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες, πολεμάμε, όχι γιατί θέλουμε να βολευτούμε, αλλά γιατί έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούμε πια με αυτές τις συνθήκες να επιβιώσουμε στην ίδια μας την χώρα. Σε λίγο δε θα μας έχει μείνει τίποτα για να πολεμήσουμε. Θα μας τα έχουν πάρει όλα. Και φοβάμαι πως στο μακρινό μέλλον, ο μοναδικός τρόπος για να διεκδικήσουμε πίσω αυτά που ακόμα έχουμε, θα είναι οδυνηρός.
Για να επανέλθω λοιπόν, συμπολίτες μας αστυνομικοί, πιστεύω πως έχετε ταχτεί σε λάθος πλευρά. Δε θα σας πω εγώ πια είναι η δουλειά σας, το ξέρετε άλλωστε πολύ καλύτερα από εμένα, εκείνο που θα σας πω είναι ότι όταν πολεμάτε τον λαό, υπερασπίζεστε ένα σάπιο σύστημα, τις διεφθαρμένες κυβερνήσεις, όλους εκείνους που έφαγαν λεφτά από την Ελλάδα.
Το ξέρω πως όλοι φοβάστε μη χάσετε τις δουλειές σας, αλλά σας παρακαλώ, δείτε λίγο παραπέρα και κατανοήστε ότι σε λίγο θα δουλεύετε, απλά για να επιστρέφετε το μισθό σας στο κράτος, όσοι τελικά καταφέρετε να μείνετε. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος το "Κάστρο" θα πέσει και μετά θα μείνετε μόνοι σας να αναλογιστείτε το πως καταλήξαμε εδώ. Στο μέλλον, μπορεί να έχουμε απλά ένα κομμάτι ψωμί να φάμε, αλλά τουλάχιστον θα σας σεβόμαστε και θα ξέρουμε ως γεγονός ότι βάλατε το λιθαράκι σας ώστε να καταπολεμηθεί η αδικία.
Για τα σημερινά επεισόδια, προσωπικά μπορώ να τα δικαιολογήσω. Όταν τα νεύρα είναι τεταμένα, σίγουρα γίνονται λάθη εκατέρωθεν. Αν όμως συνεχιστεί αυτό τότε θα είμαι σε θέση να καταλήξω, ότι δεν σκέφτεστε σαν πολίτες αυτής της χώρας.
Είμαι σίγουρος ότι αν ενωθούμε, ούτε επεισόδια θα γίνουν και θα γίνει πολύ πιο εύκολο το έργο του λαού, να βρει το δίκιο του.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ!!!
ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!