tromaktiko: Τραινοσοκομειακή περίθαλψη

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τραινοσοκομειακή περίθαλψη



Με αμείωτο καθημερινό ρυθμό εξελίσσεται σειρά μετατάξεων από τον ΟΣΕ στο ΕΣΥ. Παράλληλα θα μειωθεί δραστικά ο αριθμός του...
ιατρονοσηλευτικού προσωπικού διότι απλά δεν συμφέρει.Είναι δε τέτοιος ο αριθμός των υπαλλήλων που μετακινούνται ώστε οι σοφοί της Υγείας έριξαν στο τραπέζι πρόταση για ένα νέο επαναστατικό θεσμό, το ''Τραινοσοκομείο''.
Αναλυτικότερα τα παροπλισμένα τραίνα του ΟΣΕ πρόκειται να μετατραπούν σε υπερσύγχρονες αυτοδύναμες και αυτοκινούμενες νοσοκομειακές μονάδες. Μια πρωτοποριακή παγκοσμίως ιδέα η οποία θα εξασφαλίζει στον ασφαλισμένο ασθενή όχι μόνο μια εγγυημένα ευχάριστη διαμονή κατά την νοσηλεία του αλλά και την ευκαιρία να γνωρίσει τις ομορφιές της πατρίδας μας. Για παράδειγμα για μια επέμβαση σκωληκοειδίτιδας θα μπορεί κανείς να επιβιβαστεί στο ''Τραινοσοκομείο'' στον σταθμό Λαρίσης, να χειρουργηθεί καθοδόν προς την Θήβα και να ξυπνήσει ευχάριστα στην περιοχή του Πλαταμώνα με θέα το κάστρο την παραλία της Σκοτίνας και τον παλιό Παντελεήμονα. Το δε βράδυ θα μπορεί να σταθμεύσει στην Θεσσαλονίκη με ελαφρά δίαιτα στην παραλιακή και το επόμενο πρωί να επιστρέψει στην Αθήνα παίρνοντας εξιτήριο και κρατώντας μόνο πανέμορφες αναμνήσεις. Σε συνεργασία με τον ΕΟΤ υπάρχει σκέψη για αναπτυξη του τομέα του ιατρικού Τουρισμού για τον οποίο η Ελλάδα αποτελεί ιδανικό μέρος. Αντίστοιχα θα αναπτυχθούν τα ''Νοσοκοπλοία'' για κρουαζιέρες νοσηλείας στο αρχικά στο Αιγαίο και στην συνέχεια σε όλη την Μεσόγειο. Το τελευταίο σχέδιο θεωρείται αν και μεγαλεπίβολο, εφικτό διότι προαπαιτεί μετάταξη λιμενικών, μούτσων και καπεταναίων η οποία θα γίνει με διυπουργική απόφαση.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!