tromaktiko: Έπεσε μεθυσμένη από το μπαλκόνι και ζητά αποζημίωση

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Έπεσε μεθυσμένη από το μπαλκόνι και ζητά αποζημίωση



Μετά την ακύρωση του αρραβώνα της, μια 35χρονη γυναίκα από τη Βικτώρια έκανε μήνυση στον πρώην αρραβωνιαστικό της, για σοβαρούς εσωτερικούς... τραυματισμούς που υπέστη αφού καρφώθηκε στο κάγκελο του φράκτη μπροστά από το σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη το Νοέμβρη 2008, όταν μεθυσμένη η Μισέλ Ίγλστοουν έπεσε από το μπαλκόνι. Και αντί να γίνει ιδιοκτήτρια και νοικοκυρά του σπιτιού, η Μισέλ Ίγλστοουν τώρα ζητάει από τον παρά λίγο σύζυγό της, Λέσι Γούρνες, να της πληρώσει ζημιές και την απώλεια της ικανότητας βιοπορισμού της που υπέστη μετά από το περιστατικό που συνέβη στο σπίτι του.

Η Ίγλστοουν, όπως ισχυρίστηκε, έχει πάθει κατάθλιψη, μετεγχειρητικές ουλές και μετά-τραυματική διαταραχή, μετά από τις τραυματισμούς της λεκάνης και της κάτω κοιλίας που προκάλεσε το κάγκελο που διείσδυσε στο σώμα της.

Όπως αναφέρεται στο ένταλμα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν αμελής και δεν παρείχε επαρκές κιγκλίδωμα στο μπαλκόνι, ούτε το απαραίτητο κάλυμμα στα κάγκελα του φράκτη μπροστά από το σπίτι του, αυξάνοντας έτσι το ρίσκο του τραυματισμού.

Πέρα από το ενδιαφέρον που προκαλεί η ιστορία, δημιουργεί επίσης ερώτημα για τους ιδιοκτήτες των σπιτιών και την ευθύνη που φέρουν για τους καλεσμένους τους, ανεξαρτήτως της κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι ίδιοι.
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!