tromaktiko: Οι εκπαιδευτικοί των Δημόσιων ΙΕΚ «Απέχουμε από τις εξετάσεις - Δεν παραδίδουμε βαθμολογία»

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Οι εκπαιδευτικοί των Δημόσιων ΙΕΚ «Απέχουμε από τις εξετάσεις - Δεν παραδίδουμε βαθμολογία»



Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνεται ο αριθμός των ωρομίσθιων εκπαιδευτικών που εργάζονται στα δημόσια ΙΕΚ...
και καταφεύγει σε επίσχεση εργασίας προκειμένου το Υπ. Παιδείας να καταβάλει τα δεδουλευμένα που τους οφείλει από το 2008 μέχρι σήμερα.


Οι προβληματισμοί και τα διλλήματα σχετικά με τις επιπτώσεις που θα έχει μια τέτοια κίνηση στους σπουδαστές δεν έχουν καμία θέση στον αγώνα μας. Ο αγώνας των απλήρωτων εκπαιδευτικών στρέφεται αποκλειστικά και μόνο κατά της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας που εξακολουθεί να καθυστερεί αδικαιολόγητα την καταβολή των δεδουλευμένων και σε καμία περίπτωση προς τους σπουδαστές που έχουν δηλώσει άλλωστε επανειλημμένα τη συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις μας.
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα Δημόσια ΙΕΚ να προχωρήσουν άμεσα σε επίσχεση εργασίας συμπληρώνοντας την δήλωση επίσχεσης που θα βρουν στο site του σωματείου (www.somatio.com). Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιοι συνάδελφοι δεν θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στη ροή των εξετάσεων, μπορούν να εισηγηθούν τα θέματα και κατόπιν να προχωρήσουν σε επίσχεση ώστε να μην είναι υποχρεωμένοι να παραδώσουν βαθμολογία.


Την Τετάρτη 22/06 το Σωματείο Ελαστικά Απασχολούμενων Εκπαιδευτικών καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς των ΔΙΕΚ σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 11.30πμ στο Υπ. Παιδείας. Υπό τη σκιά των μαζικών επισχέσεων εργασίας που αναμένεται να γενικευτούν τις επόμενες μέρες, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ελπίζουμε να σταματήσει να κρύβετε και να προσέλθει στη συνάντηση με ακριβές χρονοδιάγραμμα πληρωμών και συγκεκριμένες προτάσεις για την λειτουργία των ΔΙΕΚ για το νέο έτος.


www.somatio.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!