tromaktiko: Σχετικά με: "Τι είναι αυτά;"

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σχετικά με: "Τι είναι αυτά;"



Αφορά:http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_1955.html
Νομίζω είναι μια καλή αρχή για να αρχίσεις να ψάχνεσαι. Πραγματικά μεγάλο μέρος πληθυσμού είναι ανίδεο στο τι τεχνολογία υπάρχει πλέον.
Δεν ξέρω αν ψεκάζουν για έλεγχο μαζών (αν και πολύ πιθανό να γίνεται καθώς υπάρχει η τεχνολογία) όμως αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι γίνονται ψεκασμοί για τον έλεγχο του καιρού. Η απόδειξη είναι η εταιρία που αναλαμβάνει να το κάνει αυτό και έχει έδρα την Θεσσαλονίκη. ---> http://www.3dsa.gr/
Άν ξέρεις και να ψάχνεις μέσα σε ένα site θα δεις ότι υπάρχουν και φώτο από τα ψεκαστικά καθώς επίσης και στο τι εφαρμογές εφαρμόζουν. Γνωστό ΑΝ ξέρεις (που δεν ξέρεις) είναι και το θέμα με την Κύπρο που είχε το προηγούμενο καλοκαίρι με την ανομβρία και εταρία Αμερικάνικη αν δεν κάνω λάθος θέλησε να "φτιάξει" βροχή όμως οι κύπριοι δεν δέχτηκαν. (Μετά από λίγο καιρό πάντως έβρεχε συνεχώς και με βροχές που είχαν να δουν χρόνια).
Οπότε ο κουτός είσαι εσύ από ότι φαίνεται αφού δεν έχεις ιδέα τι γίνεται γύρω σου. Με τον αναγνώστη που έδωσε το πρώτο άρθρο δεν έχω καμία σχέση απλά είπα να τον υποστηρίξω γιατί υπάρχουν πολλοί σαν εσένα. Έλεος διαβάστε λίγο περί τεχνολογίας πριν μιλήσετε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!