tromaktiko: Ναί μεν αλλά...

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Ναί μεν αλλά...



Αφού ανακάλυψες θέμα που να είναι μεγαλύτερο από μια απάνθρωπη συμπεριφορά από άνθρωπο σε άνθρωπο, συγχαρητήρια:
ξεπέρασες το ηθικό φράγμα. Τώρα μπορείς ελεύθερα να πας να γίνεις βασανιστής. No big deal. Εξάλλου υπάρχουν και θέματα μεγαλύτερα απ' αυτό, σωστά;
αφορά  http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_2208.html

Για το πως βρέθηκε αλλοδαπός στο Δήμο, ρώτα το αφεντικό - "ιδιοκτήτη" του. Αυτός τον ταΐζει, αυτός τον πληρώνει λέει. Σίγουρα δε θα μπήκε με ΑΣΕΠ πάντως.
Και μάλλον όχι. Δε θα ξυπνήσουμε από την ανθρωπιστική νιρβάνα μας, γιατί με αυτή θα βγουν τα παιδιά σου άνθρωποι χωρίς να μισούν ό,τι κινείται κι αναπνέει γύρω τους.
Τη λέξη "αντιρατσιστική" γιατί την αναφέρεις, σα να είναι κάτι κακό; Το "αντιρατσιστικό" δεν είναι κάτι κακό, ούτε είναι η αριστερή σημαία. Είναι το φυσιολογικό κι ανθρώπινο. Εκτός αν για σένα φυσιολογικό είναι το "ρατσιστικό".
Κι όταν προσληφθούν στα σχολεία θα είναι πρόβλημα της πολιτικής ηγεσίας, όχι δικό τους. Ο Έλληνας εκπρόσωπός μου στη Βουλή, θα είναι που θα μου έχει μειώσει τις ευκαιρίες για εργασία, όχι ο άλλος που άνοιξε τα βιβλία του και το 'ριξε στο διάβασμα.
Κι αν το κείμενο του Συλλόγου σου φάνηκε αριστερό ή ψευτοεπαναστατικό ή οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων εκτός από αυτό ακριβώς που είναι, τότε.. ξαναδιάβασέ το, αλλά όντας λίγο καλύτερος στην ψυχή.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!