tromaktiko: Απάντηση στο: "Πού ήσασταν κύριοι ‘αγανακτισμένοι’’ τόσα χρόνια;"

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Απάντηση στο: "Πού ήσασταν κύριοι ‘αγανακτισμένοι’’ τόσα χρόνια;"



Πραγματικα δεν αφησες και κανεναν Έλληνα που να μην τα εχεις μαζι του. Ούτε καν τον εαυτό σου.
Προσυπογράφω και εγω οτι ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΜΕ ως εναν βαθμο, αλλα η απαξίωση σου προς ολους μας (συμπεριλαμβανομενου και του εαυτου σου) δεν εξυπηρετει σε τιποτα. Φερνει μονο ηττοπάθεια, και συνηγορεί για την τωρινη και μελλοντικη αδιαφορια. Με κορωνίδα της απελπισιας σου, το "Δυστυχώς σαν πραγματιστής, είναι πολύ αργά να φωνάξω για το χάλι που έφερα την Πατρίδα μου και την λύση δεν είμαι εγώ που θα την δώσω. Ελπίζω όμως ότι υπάρχουν άξιοι άνθρωποι που θα μας οδηγήσουν στην λύτρωση."

Δεν ειναι καθολου αργα. Και μαλιστα οχι μονο δεν ειναι αργα, αλλα ειναι η καταλληλη στιγμη, καθως ειμαστε στο οριο του να περασουν η οχι αυτο που θελουνε. Τωρα ειναι που πρεπει να ξεχασεις τα μιση σου, και να κατεβασεις τον "πραγματισμο" σου στην πλατεια να παλεψεις για σενα, τα παιδια σου, η οτι αλλο σου εχει μεινει να αγαπησεις σε αυτη την χωρα που μισεις τους ανθρωπους της.

Περιμενε εσυ, να πεσουν οι αξιοι ανθρωποι απο τον ουρανο, και να σε λυτρωσουνε. Καινουριοι Τζεφρηδες σε περιμενουν στη γωνια, να σε τιμωρησουν για την αδιαφορια σου.

Επίσης θα ηθελα να σου υπενθυμίσω, γιατι εχουμε ξεχαει την εννοια των λεξεων σε αυτη τη χωρα, τι εστι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει ΑΠΟ τον λαό, ασκείται ΑΠΟ τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα ΤΟΥ λαού.

Φτιαξανε ενα έκτρωμα που το ονομασανε Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και επειδη πεταξανε τη λεξη δημοκρατια μεσα, εφυσηχαστηκαμε, στο να ψηφιζουμε μια φορα τα 4 χρονια, για να δουμε ποιους θα κανουν πλουσιουτερους οι μεγαλοεπιχειρηματιες, τα λομπι, και οι τραπεζες και οι ξενοι πολιτικοι. Αυτο δεν ειναι δημοκρατια. Ειναι η Δικτατορια της Αγνοιας και της Προπαγανδας.

ΥΓ Η πλατεια, η διαμαρτυρια, η επανασταση η οτι αλλο θες, δεν ειναι μονοπωλειο κανενος. Υπαρχουν Αγανακτισμενοι και "αγανακτησμενοι". Οι αγανακτισμενοι, ειναι οι 600.000 που μαζευτηκαν στο συνταγμα την Τεταρτη. Οι "αγανακτησμενοι" δεν ειναι πανω απο 1000. Θα αφησεις τα αγρια να διωξουν τα ημερα; Μπεεεεε;

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!