tromaktiko: Υποφέρουμε όλοι επειδή οι δημόσιοι υπάλληλοι τα έφαγαν

Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Υποφέρουμε όλοι επειδή οι δημόσιοι υπάλληλοι τα έφαγαν



Τα νέα μέτρα ανακοινώθηκαν και πάλι πληγωνται μικρομεσαίοι και μικροσυνταξιουχοι...
Πουθενά λόγος για τους υψηλόμισθους.
Πουθενά λόγος για μείωση επιτοκίων των τραπεζών.
Πουθενά λόγος για μείωση των ενοικίων των καταστημάτων, και των οικιών.
Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο. Φόροι, φόροι, φόροι.
Και μειώσεις πουθενά.
Καθημερινά κλείνουν επιχειρήσεις. Κόσμος πεινά , χιλιάδες άνεργοι.
Και οι σύμβουλοι των υπουργών στον κόσμο τους. Αφήστε ήσυχους τους φτωχούς.
Βάλτε κάτω τους «φίλους» σας κύριοι. Φορολογήστε τους έχοντες. Όχι τους μη έχοντες. Φτάνει πια αυτή η εξαθλίωση.

Υποφέρουμε όλοι επειδή οι δημόσιοι υπάλληλοι τα έφαγαν.
Υπουργοί με μίζες και σκάνδαλα , δημόσιοι υπάλληλοι που υπεξαίρεσαν χρήματα από τις υπηρεσίες τους , καθημερινά ακούμε στις ειδήσεις για υπαλλήλους ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΛΤΑ , δημοσιών τραπεζών , εφορίας, οργανισμών, ΙΚΑ , τεβε κτλ οι οποίοι έκαναν υπεξαιρέσεις μεγάλων χρηματικών ποσών η απάτες εις βάρος του δημοσίου χρήματος.
Και όχι μόνο δεν τιμωρούνται όλοι αυτοί , όχι μόνο δεν έχουν επιστρέψει αυτά που πήραν αλλά παραμένουν κιόλας στην θέση τους !!!!!
Πρέπει πρώτα να γίνουν εδε κτλ , κτλ . βράσε ρύζι δηλαδή.
Από το δελτίο της Nετ χθες: Σκάνδαλο σε ΙΚΑ στην στερεά Ελλάδα , για πλαστές μεταβιβάσεις νεφροπαθών στην Αθήνα με ταξί για θεραπεία. Έφαγαν πάλι οι δημόσιοι. Αστυνομικοί που πουλούσαν προστασία , κτλ.
Κάθε μέρα βλέπει το φως της δημοσιότητας και κάτι. Κάθε μέρα 7-8 περιπτώσεις.
Δεν τα λέω εγώ αλλά βγαίνουν στα δελτία ειδήσεων.
Μάγειρες σε δημόσια ιδρύματα κλέβουν τρόφιμα, καθαρίστριες τα απορρυπαντικά κτλ-κτλ. Σε νοσοκομείο της Κρήτης , οι νοσοκόμες χρησιμοποιούσαν τους χαρτοβαμβακες, που προορίζονταν για τους στρώνουν πάνω στα ακτινολογικά μηχανήματα πριν από κάθε εξέταση , για να σκουπίζουν τα χέρια τους !!!
Και τοσα αλλα.
Συμπέρασμα : όλοι όσοι είναι στο δημόσιο και μπορούσαν …τα έφαγαν και ακόμα τα τρώνε. Έλεος. Λίγο πολύ όλοι. Άλλοι πολλά, άλλοι λίγα.
Λύση στην κρίση λοιπόν : αφού είναι καταγεγραμμένοι πλέον οι δημόσιοι υπάλληλοι να πιάσουν οι αδιάφθοροι να τους ελέγξουν έναν- έναν . και θα πιάσουν πολλά λαυράκια. Γιατί οι πιο πολλοί του δημοσίου είτε υπεξαίρεσαν από το δημόσιο χρήμα , είτε έχουν λαδωθεί , είτε απορρόφησαν κρατικά κονδύλια και έχτισαν σπίτια η έχουν καταθέσεις που δεν δικαιολογούνται από τους μισθούς τους.
Άρα λοιπόν οι σύμβουλοι των υπουργών να διατάξουν να ελεγχθούν όλες αυτές οι υποθέσεις και να αφήσουν ήσυχους τους μικρομεσαίους και τους φτωχούς. Όχι στην εύκολη λύση που ακολουθούν και βάζουν φόρους στα πάντα και έχουν φτάσει τον απλό κόσμο στην φτώχια. Να πάρουμε πίσω τα χρήματα από αυτούς που τα υπεξαίρεσαν, που τα έφαγαν. Και είναι πολλοί. Τι φταίμε οι υπόλοιποι ;
Και να απολυθούν όλοι οι άχρηστοι του δημοσίου. Υπάρχουν τόσοι οργανισμοί που δεν έχουν λόγω ύπαρξης , εκτός του να απασχολούν άτομα που κάποιος υπουργός για να κάνει το ρουσφέτι του , τους έβαλε εκεί. Πελατειακοί ρουσφετολογικοί λόγοι δημιούργησαν αυτούς τους οργανισμούς. Να κλείσουν άμεσα και απολυθούν όλοι αυτοί. Άμεσα. Τώρα.
Λοιπόν για τελειώνω , μια είναι η λύση. Όχι άλλους φόρους στους φτωχούς.
Άμεσα να γίνει έλεγχος στα περιουσιακά όλων του δημοσίου. Είτε είναι υπουργός , είτε υπάλληλος. Όλο και κάτι έχουν φάει

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!