tromaktiko: Σφηνάκια!!!

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Σφηνάκια!!!



Είναι τόσα πολλά που θέλω να σχολιάσω που αναγκάζομαι να τα πω με σφηνακια...
1) Εκκλησιαστική περιουσία: αφήστε την ήσυχη, όσοι διαμαρτύρεστε θα πρέπει πρώτα να μας πείτε σε τι Θεό πιστεύετε, αν σας βρήκαν σύμφωνους οι παρελάσεις των γκει και το χτίσιμο τζαμιών με χρήματα του Ελληνικού λαού. Α, επίσης και τα 700 χιλιάδες πρόστιμο σε τζαμί που ΟΛΟΙ οι πολιτικοί θέλουν να το διαγράψουν! Και κάτι ακόμα, κουμάντο στα λεφτά σας όχι στα ξένα. Όσοι συντηρούμε την εκκλησιαστική περιουσία με τον οβολό μας κάθε Κυριακή λέμε ΟΧΙ. Εσείς που συστηρείτε τα μπουζουκομάγαζα να απαιτείσετε υψηλότερη φορολογία (ή έστω μια φορολογία) εκεί!

2) "Βλέπω" κάποιους φοβισμένους ΠΑΣΟΚΟΥΣ πολιτικούς τώρα να το παίζουν αντάρτες! Όταν όμως έβαζαν την υπογραφή τους φαρδιά πλατιά για την εκχώρηση των εθνικών δικαιωμάτων δεν σκέφτηκαν ότι αυτό σηκώνει ΓΟΥΔΙ, πιάσει δεν πιάσει το μνημόνιο! Παρακαλώ έστω και τώρα όλους εσάς που έχετε "το βουλευτή σας" για τα μερεμέτια σας και για τον Κανακάρη σας πείτε του έστω και τώρα ότι θα τον πάρει και θα τον σηκώσει αν δεν καταργήσουν το νόμο περί ευθύνης Υπουργών και δεν βάλουν όλα τα λεφτά που έκλεψαν πίσω στη θέση τους!

3) Αγανακτισμένοι και Zeitgeist: Βίοι παράλληλοι από τους νεοτάξίτες που θέλουν να αγανακτεί ο κόσμος ελεγχόμενα και απόλυτα καθοδηγούμενα! Το πρώτο έχει έλλειψη προτάσεων (=αποτυχία εξ ορισμού), μη εθνικό χαρακτήρα (απουσία συνθημάτων ενάντια στους λαθρομετανάστες) αφού μέχρι και Αιγύπτιοι παρέλασαν και αποθεώθηκαν από το πλήθος! Τραγικό αλλά αληθινό! Το δεύτερο αποτελεί την εθνοσωτήρια (χαχα) πρόταση που δήθεν θα φέρνει την άμεση δημοκρατία στο λαό, αλλά οι σκοποί του είναι φανεροί και ύπουλοι! Αποχριστιανισμός του λαού, και εναπόθεση των ελπίδων μας σε Σιωνιστές καθοδηγητές, αυτούς δηλαδή που έχουν προκαλέσει όλο αυτό το χάος!

4) Ο τζέφρυ έχει τιμηθεί από τη Γερμανία, έχει εκλεχτεί ως πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς και μας τα λέει όλα κατάμουτρα. "Χαζός δεν είμαι αλλά με βολέυει να με θεωρείτε εσείς οι ιθαγενείς", εγώ τη δουλειά μου την έκανα με το παραπάνω εκμεταλλευόμενος την βλακεία σας και το στρατό των βολεμένων που τώρα τελευταία αρχίζουν να αγανακτούν αφού σαν να ξεβολεύτηκαν!

5) Εξεγέρσεις στην Βόρεια Αφρική, εξεγέρσεις και στην Ευρώπη την στιγμή που τα τσιπάκια είναι έτοιμα να μπουν στους πολίτες που έτσι μόνο θα ηρεμήσουν! Με ένα παγκόσμιο ηγέτη λέτε να σωθούμε; Μήπως να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για το global governance που ζητάει επιμόνως και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!