tromaktiko: ΕΕΕΪ, εσείς εκεί στο Πλάισιο, ελληνικά ξέρετε;

Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΕΕΕΪ, εσείς εκεί στο Πλάισιο, ελληνικά ξέρετε;



Έχω ένα laptop HP αγορασμένο από το Πλαίσιο, μέσα στην εγγύηση, που παρουσιάζει το πρόβλημα...
να μη μπορεί να μείνει ανοικτό εκτός ρεύματος (με τη μπαταρία δηλαδή).
Σάββατο απόγευμα, παίρνω πρώτα τηλέφωνο στα κεντρικά της Μεταμόρφωσης : "Έτσι κι έτσι, μπορείτε να το επισκευάσετε εσείς ή πρέπει να πάω στην Hewlett Packard;"



ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Βεβαίως μπορούμε, πηγαίνετέ το σε οποιοδήποτε κατάστημά μας είναι κοντά σας.
Το κατάστημα αυτό είναι της Αγίας Παρασκευής, μια που μένω Ραφήνα.
Πριν σηκωθώ να πάω, μου μπαίνει άλλος διάολος, μήπως η μπαταρία δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Παίρνω λοιπόν στο κατάστημα της Αγίας Παρασκευής, λέω "έτσι κι έτσι, μπαταρία κλπ.".
ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Είναι μπαταρία ή κάποια βλάβη της μητρικής, καλύπτονται και τα δύο από την εγγύηση, φέρτε το να το επισκευάσουμε.
Εσείς τι θα κάνατε μετά από αυτό; Θα σηκωνόσασταν φυσικά να το πάτε, Σάββατο απόγευμα, για να κερδίσετε και κάποιο χρόνο.
Κι όταν φτάνω στο κατάστημα τι ακούω; "Ο τύπος του laptop είναι Probook, και ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΟΝΟ Η HEWLETT-PACKARD. EΔΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΡΑ.
Κι αφού άκουσε τα σχολιανά του ο υπάλληλος, μου φύλαξε το καλύτερο για το τέλος : "ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΘΕΙΤΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ !"

ΕΕΕΕΕΪ ! ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ! ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ! ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!