tromaktiko: Σχετικά με τους ελ. επαγγελματίες & Δ.Υ.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Σχετικά με τους ελ. επαγγελματίες & Δ.Υ.



Ως εργαζόμενος στον Ιδιωτικό Τομέα θα ηθελα να αναφερθων στην "κοντρα" μεταξυ Ελ. Επαγγελματιων και Δημοσιών Υπαλληλων.

Γιατί δεν θελουμε να δουμε την Αληθεια κατάματα; Η Αληθεια ειναι οτι οι Ελ. Επαγγελματίες όπως Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι, Λογιστές, Δικηγόροι, Μηχανικοί, Γιατροί κ.α. εκλεβαν το κράτος με το να μην δινουν αποδείξεις! Με το να μην έδιναν αποδειξεις εκλεβαν το κράτος, με αποτελεσμα να δηλωνουν εισοδηματα μικρότερα των 12.000 ενω ζουσαν μεσα στην χλίδα! Οταν δεν αποδιδετε τον ΦΠΑ, ο οποιος δεν σας ανηκει, τι περιμενετε? Λεει πχ ενας λογιστης... πωπω εχω να πληρωσω το ΦΠΑ... κατσε ρε μεγαλε... δεν το εισεπραξες? Απο που σου ειναι εισοδημα... κατι το οποιο δεν σου ανηκει? ΟΠΟΤΕ μην σας κακοφαίνεται που σας θεωρουν υπαίτιους αυτης της κατάστασης... κύριοι εσεις τα φαγατε με τον Παγκαλο μαζι!!!! - Στη ιδια κατηγορια εντασσω και τους εμπορους, επιχειρηματιες κτλ.

Ας παμε στους Δημόσιους Υπαλλήλους! Γιατι σας κακοφαίνεται που σας καταηγορούν; Εσεις δεν "μπηκατε" μεσω γραφειο βουλευτων; εσεις που ενω δεν ειχατε τα προσοντα ΚΛΕΨΑΤΕ την θεση απο εναν άλλο με προσοντα,. επειδη δεν ειχε βυσμα; γιατι σας κακοφαίνεται; Δεν θελω να αναφερθω στα παιδια που εδωσαν εξετασεις και διοριστηκαν (βεβαια υπαρχει και η περιπτωση να μην ΄χει παει καν στις εξετασεις καποιος και να ειναι επιτυχόντας!!! ) μεσω ΑΣΕΠ! αναφερομαι πχ στα STAGE οπου πριν 3 αν δεν κανω χρονια, εγιναν μονιμοι!! Εσεις που μπηκατε στο Δημοσιο με την γνωστη ΚΛΑΔΙΚΗ οπου οποιος κρατουσε την σημαια του ΠΑΣΟΚ ψηλα ή της ΝΔ ή του ΚΚΕ κτλ, εμπαινε στο δημοσιο!! Ναι κυριοι ΕΣΕΙΣ μαζι τα φαγατε με τον Παγκαλο!

Απλα να προλαβω καποιους να πουν πως ΕΓΩ που ειμαι στον ιδιωτικο τομεα εχω ευθυνη επειδη δεν ζητουσα αποδειξεις απλα κυριοι δεν ειμαι εγω ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, το κρατος εχει ελεγκτικο μηχανισμο γιαυτα... τις εφοριες, αλλα που να βγουν οι εφοριακοι στις πολεις τους για ελεγχο, αντιθετα... ενημερωνουν απο πριν και εχουν και τα αντιστοιχα δωρακια!! ΑΥΤΟ ΛΕΙΠΕΙ ο Ελεγκτικος Μηαχνισμος!

Οταν ολοι εσεις οι Ελ. Επαγγελματιες και οι βολεμενοι με βυσμα Δημ. Υπαλληλοι κλεβατε το κρατος... τι περιμενατε? Και στο τελος την πληρωνει ο Ιδιωτικος Τομεας με τις απολυσεις και τωρα θα πληρωσω εγω που εχω το μεγαλειώδες ετησιο εισοδημα των 14.000, εισφορα!!!!

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!! ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ!
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!