tromaktiko: Απάντηση για νοσοκομεία και απεργία ΔΕΗ

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Απάντηση για νοσοκομεία και απεργία ΔΕΗ



Δηλαδη αγαπητε συντακτη (FILIATRANEWS) τα νοσοκομεια εχουν λυμενα ολα τα προβληματα λειτουργουν αψογα υπαρχει τελεια περιθαλψη αλλα τους φταιει η απεργια της ΔΕΗ...
Μην τρελαθουμε τωρα...Εχουμε χασει εντελως το μετρο.
Καταρχην δεν γινεται σε καμια γραμμη που ηλεκροδοτει νοσοκομειο ΔΙΑΚΟΠΗ.Αν εχει γινει κατι τετοιο ας μας πεις ποτε και ποια ωρα ωστε να υπαρχουν και οι αναλογες καταγγελιες στη δικαιοσυνη.
Οταν εγιναν οι μεγαλες χιονοπτωσεις πριν 4-5 χρονια στην Καλιφορνια εμειναν χωρις ρευμα πολλες περιοχες εως και 10 (ΝΑΙ ΔΕΚΑ) μερες.Αν ειχε γινει αυτο απο τη ΔΕΗ στην Ελλαδα θα ειχατε στησει εκτελεστικα αποσπασματα.
Βεβαια και μονο που στην επικεφαλιδα του αρθρου εχεις βαλει ...λογω ΓΕΝΟΠ μου θυμιζει πολυ ΜΑΚΗ...που ανελαβε εργολαβικα (οπως ειχε κανει και με τα διοδια και με τα φρουτακια) να βαλει πλατη στην πωληση της ΔΕΗ.Η απεργια γινεται απο 18000 περιπου εργαζομενους και οχι απο τους 30 συνδικαλιστες της ΓΕΝΟΠ.
Αν καταλαβες καλα εργαζομαι στη ΔΕΗ και σε ενημερωνω αδαη συντακτη οτι συντεχνιακα μας συμφερει η πωληση της ΔΕΗ γιατι εφ οσον γινει ιδιωτικη υποχρεωτικα (οπως εγινε και στον ΟΤΕ) θα μας επιστραφουν δωρα και περικοπες μισθων.Εσυ θα διαδηλωνεις σε κανενα χρονο εξω απο τα γραφεια της ΔΕΗ και θα λες δεν πληρωνω οπως γινεται και με τα διοδια.Εσενα θα τρεμει η καρδια σου μη σου κοψουν το ρευμα αν αφησεις ανεξοφλητο λογαριασμο που θα εχει πεταξει στα υψη.Τοτε τι θα λες για τις διακοπες λογω αδυναμιας εξοφλησης λογαριασμων απο αναξιοπαθουντες συμπολιτες μας?
Εγω τοτε θα τριβω τα χερια μου γιατι θα παρω μεχρι και μερισμα απο τα υπερκερδη της ιδιωτικης πια ΔΕΗ.
ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.Μη βλεπετε μονο το τυρακι.Στο βαθος υπαρχει φακα

Αναγνώστης 
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!