tromaktiko: Νέα άνοδος στη τιμή του φυσικού αερίου

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Νέα άνοδος στη τιμή του φυσικού αερίου



Δεν είναι τίποτα το φοβερό θα μας πούνε σε λίγες μέρες μη τρομάζετε απο τις τιμές !!! και άλλες αστειότητες ..

και παλι το ανήφορο το φυσικό αέριο!..
παλιοτερα ακούγαμε αν δεν απατώμαι οτι το φυσικό αέριο θα ειναι ως ενέργεια ανεξάρτητη και η τιμή του σταθερή, και δεν θα επηρεάζεται απο τα οικονομικά παιχνίδια πάσις φύσεως..

Άλλη μια μπανανόφλουδα στους υπέρμαχους του φυσικού αεριού, στο οτι είναι μεγάλη η Διέξοδος για κάθε τοπική ανάπτυξη.
Αυτά λοιπόν προσπαθούν να μας περάσουν .. είναι χαιδέματα. Όπου θέλουν θα περάσουν το αγωγό.. και οπότε θέλουν θα ανεβαίνει καιροσκοπικά και τιμή..
Με το ζόρι αέριο.. Σημαίνει ..!! ΣΑΡΟΤΙΚΟ ξερίζωμα δέντρων .. γιγάντιες σωλήνες , μπολτόζες , μονάδες συμπίεσης .. κ.τ.λ..

Το φυσικο αεριο κινείται ως κατακτητής, μπαίνει απτά καλύτερα μέρη της Ηπείρου τη Πίνδο και το χωριο μηλιά του μετσόβου ..και καταλήγει στο καλύτερο παραθαλάσσιο τουριστικό σημείο της Ηπείρου τη πέρδικα ..όπου εκεί σήμερα τολμούν όλοι μαζί και αντιδρούν στο μεγαθήριο που ονομάζεται ΔΕΠΑ και σια .. !!
τι να λέμε τώρα!.. πάντα οι κατακτητές ..κατακτητές ήταν..

Κανονικό τεμάχισμα και καταπάτηση του φυσικού πλούτου της Ηπείρου.. παρθένων καταπράσινων περιοχών και αφανισμός και διωγμός σε κάθε ζωντανής ύπαρξης απο τη μηλιά Μετσόβου μέχρι την πέρδικα Θεσπρωτίας.
τεμαχίζετε η Ηπειρο στα δυο με διάφορες ζώνες αφαλέιας και προστασίας ..

Μη ξεχνάμε όταν μας έλεγαν ότι η Εγνατία δεν θα επηρεάσει τη φύση.. και μέχρι σήμερα έχουν χαθεί 10 καφέ μικρές και μεγάλες αρκούδες της Πίνδου..

Επομένως ο καθένας ας αναλογιστεί οτι ολα αυτα δεν είναι ετσι απλά ..ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ και βιάζουν το κόσμο μερικοί καλοθελητές !! με εκβιαστικά διλήμματα που ακούστηκαν στα μέσα ...
ετσι σε ενα βαθμό ολα αυτα περι ΕΥΕΡΓΕΤΉΜΑΤΟΣ του φυσικού αερίου δεν μας είναι αρκετα πιστευτα ...
http://metsovitis.blogspot.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!