tromaktiko: Το γκέτο του κέντρου της Αθήνας

Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Το γκέτο του κέντρου της Αθήνας



Για άλλη μια φορα δύο περιστατικά αποδεικνύουν ότι το πρόβλημα του γκέτο της Αθήνας δεν αποτελεί μόνο πρόβλημα των κατοίκων αλλά όλης της Αττικής και της χώρας.

Τα μέλη της σπείρας των Γεωργιανών που είχαν ληστέψει πάνω απο 200 σπίτια στην Αττική και ανεξακρίβωτα στην υπόλοιπη Ελλάδα είχαν τουλάχιστον 6 κρυσφήγετα - αποθήκες στο κέντρο της Αθήνας. Λογικό αφου στην περιοχή ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ και ο καθένας κάνει ότι θέλει με την ανοχή όλων κράτους - αστυνομίας - πολιτών και με την υψηλή προστασία ΜΚΟ και διαφόρων περίεργων οργανώσεων.
Στον Άγιο Παντελεήμονα συνελήφθη αφου κυκλοφορούσε αμέριμνος μια και είχε την απόλυτη αίσθηση της ασφάλειας αλλοδαπός διαρρήκτης δολοφόνος που είχε επιτεθεί και κακοποίησε ζευγάρι ηλικιωμένων το οποίο γλίτωσε πραγματικά στο παρα πέντε ενω και οι δύο νοσηλεύονται (ευτυχώς εκτός κινδύνου πια) στο νοσοκομείο.

Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι η κατάσταση στο κέντρο μας αφορά όλους κατοίκους και μη καθώς η μετατροπή του σε χώρο όπου δεν ισχύει ο νόμος (No law land) έχει οδηγήσει στο να αποτελεί ορμητήριο και ασφαλές καταφύγιο για κάθε μορφής κακοποιό.

Ο αυριανός δολοφόνος σας ο αυριανός διαρρήκτης του σπιτιού σας, ο αυριανός βιαστής της γυναίκας και των παιδιών σας κυκλοφορεί ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ στο γκέτο του κέντρου της Αθήνας ασφαλής και ετοιμάζεται.

ΔΣ
Ελληνική μειονότητα Αγ. Παντελεήμονα
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!