tromaktiko: Παραλίγο τραγωδία με την Πετρούλα

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Παραλίγο τραγωδία με την Πετρούλα



Παραλίγο τραγωδία, με την Πετρούλα να κόβει την ανάσα στους λουόμενους την Κυριακή το μεσημέρι σε παραλία της Βουλιαγμένης. Την ώρα που η σέξι παρουσιάστρια έκανε τζετ σκι στη...
 Βουλιαγμένη, έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στην κάτω κοιλιακή χώρα. Σε δευτερόλεπτα σήμανε συναγερμός και αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

«Την ώρα που έκανα τζετ σκι, έχασα τον έλεγχο και έπεσα με την κοιλιά στο νερό, με αποτέλεσμα να χτυπήσω σοβαρά και να έχω ακατάσχετη αιμορραγία» ανέφερε στην «Espresso» η Πετρούλα για το άσχημο περιστατικό. «Ξαφνικά τα νερά κοκκίνισαν από το αίμα. Οι φίλοι μου τρόμαξαν, με έβγαλαν έξω από τη θάλασσα και ειδοποίησαν αμέσως ασθενοφόρο. Μέχρι να έρθει όμως είχα χάσει πολύ αίμα και λιποθύμησα. Επανέκτησα τις αισθήσεις μου αρκετή ώρα αργότερα, στο νοσοκομείο».

Αρχικά η Πετρούλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Χθες το πρωί διακομίσθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών. «Οι γιατροί μού είπαν ότι απορούν πώς έγινε τόσο μεγάλη ζημιά και κάνουμε περαιτέρω εξετάσεις σε αυχένα και σπονδυλική στήλη. Εχω κάνει πολλά ράμματα και πονάω πάρα πολύ. Πέρασα μία από τις χειρότερες νύχτες της ζωής μου. Ανά δύο λεπτά έκανα εμετό και πονούσα αφόρητα. Μου χορήγησαν μεγάλη ποσότητα μορφίνης και μου έκαναν και μετάγγιση αίματος, γιατί είχα χάσει πάρα πολύ».

Παρά την περιπέτειά της πάντως, η Πετρούλα δεν το βάζει κάτω, αφού αν και κλινήρης στο νοσοκομείο, δεν δίστασε να δηλώσει πως περιμένει πώς και πώς να βρεθεί και πάλι στη θάλασσα για να κάνει τζετ σκι. «Αυτό που έγινε δεν με έκανε να φοβηθώ και να απορρίψω το αγαπημένο μου σπορ. Μάλιστα περιμένω πώς και πώς την επόμενη φορά που θα κάνω extreme sports. Σίγουρα όμως με περισσότερη προσοχή».

Στο πλευρό της παρουσιάστριας είναι η μητέρα της Ειρήνη, η οποία ήρθε εσπευσμένα από τη Θεσσαλονίκη, όταν έμαθε την άσχημη περιπέτεια της κόρης της, αλλά και η πολύ καλή της φίλη και δημοσιογράφος Τάνια Παπαβασιλείου.

Espressonews.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!